Mariia Jernmark on K-Market Kaakkolan uusi kauppias: "Haluan olla osa alueen yhteisöä"

Mariia Jernmark aloittaa K-Market Kaakkolan kauppiaana lokakuun lopulla. K-ryhmä

Oskari Lehto

Kauppiaspari Tiina ja Marko Hoikkaniemen työtä K-Market Kaakkolassa Järvenpäässä jatkaa vantaalainen Mariia Jernmark, joka aloittaa myymälän uutena kauppiaana 24.10.2021.

K-ryhmän tiedotteessa Mariia Jernmark kertoo, että hän on onnellinen mahdollisuudesta aloittaa kauppiasura Kaakkolassa.

– K-Market Kaakkola on kokoaan isompi kyläkauppa asiakkaitaan palvelevalla valikoimalla ja alueen parhaalla asiakaspalvelulla, hän paaluttaa.

– Odotan innolla, että pääsen tutustumaan asiakkaisiini ja toivonkin, että he tulevat esittämään ideoitaan ja toiveitaan rohkeasti. Tulen näkymään paljon kaupalla ja haluan olla osa alueen yhteisöä.

Hävikin hallintaan Jernmark lupaa kiinnittää erityistä huomiota.

– Kaikki mahdolliset toimenpiteet tehdään, että hävikki pysyisi pienenä. K-Market Kaakkolassa hävikkiruoka jaetaan jo nyt ruokapalvelulle, ja aion tätä jatkaa tietenkin, hän sanoo.

Kiinnostus kauppiasyrittäjyyteen Mariia Jernmarkilla heräsi jo lukioaikana, jolloin hän työskenteli K-Market Rekolassa. Sittemmin hän on kerännyt kokemusta myös K-Market Reimarlassa ja Perkkaassa.

Jernmark on suorittanut työn ohella esimiehen erikoisammattitutkinnon ja K-ruokakauppiasvalmennuksen.

Hänen perheeseensä kuuluu 8-vuotias Joel-poika, jota tullaan K-ryhmän tiedotteen mukaan myös näkemään kaupalla äidin apurina.

Lue lisää: Jampan K-kauppias lopettaa ja väittelee tohtoriksi – "Olen aloittanut työnhaun"

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut