Hautausmaan läpiajoliikenteelle loppu Järvenpäässä – betoniesteet tulossa vielä tämän syksyn aikana

Kaukotien metsäosuudelle tuodaan betoniesteet vielä tämän syksyn aikana. Kuvituskuva. Sauvo Jylhä

Läpiajoliikenne Kaukotien pohjoispäässä Järvenpään hautausmaan tuntumassa päättyy, kun tielle tuodaan betoniesteet vielä tämän syksyn aikana. Järvenpään seurakunta kertoo asiasta tiedotteessaan.

Kaukotien metsäosuudella on ollut vuosia ajoneuvolla ajon kieltävä liikennemerkki. Liikennemerkki ei ole kuitenkaan hillinnyt läpiajoa hautausmaan ohitse.

Liikenteestä aiheutuu seurakunnan mukaan vaaratilanteita hautausmaalla asioiville ja työntekijöille tietä ylittäessä. Seurakunnan mukaan myös lähellä olevat siunaus- ja hautaustoimitukset voivat häiriintyä liikenteen melusta.

Kaukotien metsäosuudella ei ole kaupungin kunnossapitovastuuta ja seurakunta on keventämässä oma huoltovastuutaan, joten seurakunnan kiinteistöjohtokunta on päättänyt katkaista Kaukotien metsäosuudelta moottoriajoneuvoilla ajon, tiedotteessa kerrotaan.

Tielle lisätään tämän syksyn aikana betoniesteet, moottoriajoneuvolla ajon kieltävät liikennemerkit ja huomiovalo.

Seurakunta kertoo tiedotteessa, ettei tiellä ole talvikunnossapitoa ja siellä kulkeminen kävellen sekä pyörällä on omalla vastuulla.

Sirottelu yleistyy hautausmuotona – Vainaja ei halua, että hautapaikan hoito on vaivaksi omaisille

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut