Hyrylän Prisma-korttelin suunnitelmat esillä ensi tiistain yleisötilaisuudessa

Havainnekuva Hyrylän keskustaan sijoittuvasta Prisma-rakennuksesta. Arkistokuva. Parviainen arkkitehdit Oy

Hyrylän keskustan kehittämisestä järjestetään Tuusulassa keskusteluilta ensi tiistaina 5.10.

Kunnan tiedotteessa kerrotaan, että keskustan kehittämiseen liittyy paljon mielenkiintoa ja parhaillaan valmistellaan suunnitelmia, joilla annetaan suuntaa Hyrylän keskustan tulevaisuudelle.

Hyrylän torin ja vanhan ostoskeskuksen alueelle suunnitellaan uutta palvelukeskusta, johon on suunniteltu liiketiloja – isoimpana Prisma – ja uuden kunnantalon tiloja.

Lisäksi koko keskustan alueelle laaditaan yleissuunnitelmaa, jossa visioidaan tulevaa keskusta-aluetta pidemmälle tulevaisuuteen.

Prisma-rakennuksen valmistumisajankohta on 2024.

Yleisötilaisuudessa puhutaan palvelukeskushankkeeseen liittyvästä asemankaavan muutoksesta ja Hyrylän keskustan yleissuunnitelmasta.

ESITYSTEN ja keskustelun lisäksi illan aikana on pienryhmissä tapahtuvaa työpajatyöskentelyä.

Työpajoissa tarkastellaan suunnitelmia yksityiskohtaisemmin ja kerätään osallistujien huomioita ja näkemyksiä suunnittelutyöhön. Etäpajoissa työskennellään myös Padlet-alustalla.

Tilaisuuden alussa keskustan yleissuunnitelmasta alustaa asemakaava-arkkitehti Petteri Erling, palvelukeskuksen asemakaavamuutoksesta ja aiemmista päätöksistä kertoo kuntasuunnittelupäällikkö Asko Honkanen ja palvelukeskuksen suunnittelusta arkkitehti Jani Ristimäki, Parviainen arkkitehdit Oy:stä.

Työpajoista vastaa yhteisömanageri Katja Repo.

TILAISUUS alkaa kello 17.30 ja päättyy kello 20. Paikkana on Hyrylän ostoskeskuksen kokoustila Ostari Koskenmäenpolku 4:ssä, sisäänkäynti on torilta. Osallistua voi myös Teams-yhteydellä.

Tilaisuuteen on ilmoittauduttava etukäteen. Kokoustilaan otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Etänä mukaan tulevien määrää ei rajoiteta. Etäyhteydellä mukaan tulevat saavat osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumislinkki on: lyyti.in/Hyrylan_keskustan_kehittamisen_keskusteluilta_2210

Suunnitelmiin voi jo etukäteen tutustua verkossa.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut