Lokakuu on Järvenpäässä ikäihmisten Ikäkuu

Järvenpäässä lokakuu on jo kuudetta kertaa Ikäkuu, kansallisen Vanhustenviikon kunniaksi. Ikäkuuta vietetään Luonto antaa voimaa -teemalla. Kuvituskuva. Tanja-Elina Niemi

Ikäkuussa on Järvenpäässä tarjolla kulttuuri-, musiikki- ja liikuntatapahtumia jo kuudetta kertaa.

Ikäkuu on osa valtakunnallista lokakuussa vietettävää Vanhustenviikkoa ja tällä kertaa teemana on "Luonto antaa voimaa".

Vanhustenpäivän valtakunnallista pääjuhlaa vietetään sunnuntaina 3.10. kello 13–14 verkossa osoitteessa www.permanto.fi-sivustolla. Juhlan järjestää ikääntyneille ihmisille ja heidän läheisilleen Ähtärin kaupunki yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Ikäkuun ohjelmaesitteen voi napata mukaan Myllytien toimintakeskuksesta, JUSTista, kirjastosta, uimahallilta, Järvenpää-talolta, Hyvinvointikampukselta tai Setlementti Louhelasta.

Ikäkuun 16-sivuinen esite löytyy myös sähköisenä kaupungin verkkosivuilta selailtavana e-julkaisuna.

Muutamia poimintoja viikon jokaiselle päivälle:

Maanantaisin on Ikäihmisten ohjattu liikuntahetki kello 12.00–12.45 Cooperin päiväkodin liikuntasalissa, Lääkärinkuja 11.

Tiistaisin lähtee yhteiskävely kello 13.30 Myllytien toimintakeskukselta. Keskiviikkoisin voi vaikkapa nauttia 4 eurolla Järvenpään 70 vuotta juhlaleivoskahvit Cooperin kulmassa. Torstaisin on Hyvän olon liikuntaa kello 12.00–12.45 Cooperin päiväkodin liikuntasalissa.

Maksuton uinti ja kuntosali on maanantaista perjantaihin 25.–29.10. Järvenpään uimahallilla. Maanantaista torstaihin kello 7–14 ja perjantaina kello 8–14 kaikille 65 vuotta täyttäneille, esittämällä kassalla eläkeläiskortin.

Luonto antaa voimaa -voi todeta vielä keskiviikkona 20.10. kello 10, jolloin tutustutaan talviuintiin Vanhankylänniemen kartanolla, Stålhanentie 4.

Jos oma terveydentila sallii Ikäkuun vilvoittaviin vesiin pulahtamisen, niin mukaan voi varata 3 euron lisäksi uimapuvun, avantotossut ja -hanskat, pipon, pyyhkeen ja juomaa.

Ikäkuun tapahtumat tarjoavat kaupunki, seurakunta sekä monet järvenpääläiset yhdistykset ja toimijat.

Pääosa tapahtumista on maksuttomia ja tapahtumissa noudatetaan Aluehallintaviraston voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut