Hyrylän Alko kahden viikon remonttiin – myymälä saa uuden ilmeen

Uudessa Hyrylän Alkossa panostetaan panimotuotteisiin ja viineihin. Kuvituskuva. Johanna Erjonsalo

Alko uudistaa Hyrylän myymälänsä. Myymälä on viimeistä päivää ennen remonttia avoinna lauantaina 23.10.

Myymälä avataan uudistettuna perjantaina 5.11. kello 9. Myymälässä asioinnista pyritään uudistuksen myötä tekemään entistäkin selkeämpää ja vaivattomampaa. Valikoimassa otetaan huomioon erityisesti paikalliset toiveet ja juomatrendit.

Palvelujohtaja Pirjo Hirvonen kertoo tiedotteessa, että myös myymälän ulkoasua uudistetaan.

– Selkeytämme loka-marraskuussa Hyrylän myymälän ilmettä ja toiminnallisuuksia, jotta asiointi olisi vaivatonta ja valikoimamme esillepanot selkeitä. 5. marraskuuta avattavassa uudistetussa myymälässä tuotteet ovat helposti löydettävissä ja palvelu on tutun ystävällistä.

Myymälän ollessa suljettuna hyryläläisten lähimmät Alkot sijaitsevat Keravalla osoitteissa Kauppakaari 2 ja Nikonkatu 1 sekä Järvenpäässä osoitteessa Helsingintie 41.

Hyrylän myymälä on kooltaan 300 neliötä ja sen valikoimaan mahtuu noin 1850 tuotetta, joista viinejä on noin 1050, panimotuotteita noin 260, väkeviä noin 470 ja alkoholittomia juomia noin 50.

– Myymälä päättää noin kolmanneksen valikoimastaan itse vastaten paikalliseen kysyntään. Loput tuotteista valikoituvat valtakunnallisen asiakaskysynnän, trendien ja toiveiden perusteella. Uudessa myymälässämme valikoimassa painottuvat viinit ja panimotuotteet. Toiveita voi jättää Alkotoiveen muodossa verkko-osoitteessa alkotoive.fi, kertoo palvelupäällikkö Piia Korpela tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut