Vihreät nimesi uusia aluevaaliehdokkaita – "On tärkeää, että hoitoa tarvitsevaa henkilöä ymmärretään omalla äidinkielellä"

Viimeisimmässä nimeämiserässä ehdolle on asetettu muun muassa Järvenpääläinen valtuutettu ja kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Hanna Graeffe. Anton Soinne

Uudenmaan Vihreät on nimennyt 33 uutta ehdokasta tammikuun aluevaaleihin.

Valittuja on nyt yhteensä 104, joista 99 on julkisia.

Keski-Uudellamaalla vihreät ovat nimenneet yhteensä 32 ehdokasta, joista 11 on nyt nimettyjä.

Viimeisimmässä nimeämiserässä ehdolle on asetettu muun muassa Järvenpääläinen valtuutettu ja kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Hanna Graeffe.

Ruotsin ja saksan kielten opettaja Graeffe kantaa huolta palveluista eri kielillä.

– On tärkeää, että hoitoa tarvitsevaa henkilöä ymmärretään, mieluiten tämän omalla äidinkielellä. Tällä varmistutaan, että hän saa tarvitsemaansa hoitoa ja vähennetään virheiden mahdollisuutta, Graeffe toteaa Vihreiden tiedotteessa.

Keski-Uudeltamaalta nimettiin Mari Vesa (Tuusula), Sini Halm (Tuusula), Eeva-Liisa Nieminen (Tuusula), Jere Haavisto (Järvenpää), Hanna Graeffe (Järvenpää), Hannu Salin (Mäntsälä), Merja Lounela (Nurmijärvi), Soile Kalliomäki (Hyvinkää), (sit.), Niko Kostia (Hyvinkää), Jussi Leinonen (Hyvinkää) ja Seppo Rimpilä (Nurmijärvi).

Seuraavat ehdokkaat nimetään lokakuun lopussa.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut