Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nelostien aamuisessa ketjukolarissa osallisena myös poliisiauto – seitsemän loukkaantunutta: kaksi autoa törmäsi poliisiautoon jäisellä moottoritiellä

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii varhain sunnuntaiaamuna Nelostiellä tapahtuneen onnettomuuteen johtaneita syitä.

Lisäksi Helsingin poliisi selvittää poliisiauton osallisuutta onnettomuudessa.

Poliisin mukaan onnettomuudessa loukkaantui yhteensä seitsemän henkilöä, mutta vakavilta henkilövahingoilta säästyttiin.

Tehtävään osallistui useita poliisin sekä pelastuslaitoksen yksiköitä.

Tilanne alkoi, kun poliisille tuli sunnuntaina kello 7.15 ilmoitus ulosajosta Nelostiellä pohjoiseen johtavilla kaistoilla Mäntsälän ja Järvenpään välisellä suoralla tieosuudella.

Moottoritie oli tapahtumahetkellä peilijäässä.

Poliisipartio meni paikalle selvittämään onnettomuutta, jossa henkilöauto oli pyörähtänyt renkaillaan ympäri tiellä ja osunut kaiteeseen.

Lisäksi takaa tullut ajoneuvo oli törmännyt hitaassa vauhdissa tiellä pyörähtäneeseen ajoneuvoon, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Kun poliisi selvitti, mitä onnettomuudessa oli sattunut, törmäsi pysähdyksissä olleen poliisiauton perään toinen henkilöauto.

Poliisiauto siirtyi törmäyksen voimasta vasemmalle kaistalle, jolloin toinen takaa tullut auto törmäsi poliisiauton vasempaan kylkeen.

Poliisiautossa ei ollut onnettomuushetkellä ketään kyydissä. Autossa paloivat siniset hälytysvalot, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Nelostien pohjoiseen johtavat kaistat olivat noin tunnin ajan poikki onnettomuuspaikan raivauksen vuoksi.

Liikenne järjestettiin kiertotietä pitkin, kunnes tie saatiin jälleen auki liikenteelle noin kello 10.30.

Tehtävään osallistui useita poliisin sekä pelastuslaitoksen yksiköitä.