Järvenpää-talossa runsaasti tarjontaa syksyllä – "Jos koronapassi tulee täällä ajankohtaiseksi, meillä on tekninen valmius"

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band esiintyy Järvenpää-talossa 17. marraskuuta. Järvenpää-talo

Jouko Tuomas-Kettunen

Myös Järvenpää-talo otti riemulla vastaan tiedon rajoitusten poistumisesta lokakuun alusta alkaen.

– Valtakunnallisesti on havaittavissa, että yleisö on vielä melko varovaisesti liikkeellä konserttien suhteen. Tämä on toki täysin ymmärrettävää pitkään kestäneestä epidemiatilanteesta johtuen, toteaa Järvenpää-talon päällikkö Jari Salminen.

Tapahtumapaikkoja sitoo vielä tartuntalaissa mainitut ohjeet käsienpesu- ja desinfiointimahdollisuudesta, ohjeistus jonotuksesta ja yskimisestä sekä suositus maskin käytöstä.

– Nämä asiat on Järvenpää-talolla hyvin hoidettu ja hallussa. Rajoituksien poiston jälkeen olleissa konserteissa yleisö onkin hienosti toiminut muun muassa maskin käytön suhteen, Jari Salminen kertoo.

– Jos epidemiatilanne huononee ja sen myötä rajoituksia tulee takaisin ja sen myötä koronapassi tulee ajankohtaiseksi, Järvenpää-talolla on sen käyttöönottoon tekninen valmius.

Järvenpää-talolla on syksyllä runsas tarjonta, josta Jari Salminen poimii esiin muutamia.

28. lokakuuta nähdään Ulla Tapanisen Lava Ammuntaa VI.

17. marraskuuta lavalle nousee Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band. Kyseessä on Abbey Road -50-vuotisjuhlakonsertti. Albumikonsertin jälkeen toisella puoliajalla soivat muut huolella valikoidut Beatles-hitit.

27. marraskuuta talolla nähdään J okeri Pokeri Box - Ihan Simona show.

4. joulukuuta ukrainalainen lauluyhtye Brevis tuo talolle Karpaattien jouluisen tarinan.

16. joulukuuta Järvenpää-talossa järjestetään Edu Kettusen 60-vuotiskiertueeseen kuuluva konsertti teemalla Kone, älä hyydy.

Koko syksyn ohjelmisto: jarvenpaatalo.fi/tapahtumat

Kommentoi

Mainos: Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus

Lisäkasvua ulkomailta – kansainvälistymisstrategia syntyi Keuken kanssa

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut