Näköislehdessä tänään: Yhdysvalloissa asuva Anna Easteden nähdään pian kahdessa suomalaissarjassa – "Merkittävin unelma olisi näytellä elokuvissa, joita katsovat tosi monet"

Henkilö: Korona-aika jumitti näyttelijä Anna Eastedenin perheineen pitkiksi ajoiksi Los Angelesin taloon, mutta tänä kesänä hän pääsi näyttelemään kahdessa suomalaissarjassa: MTV3:n Harjunpää ja rautahuone sekä Ylen Outo kesä.

– Ehkä merkittävin unelma olisi näytellä elokuvissa, joita katsovat tosi monet ihmiset. Paras palkinto on, jos kadulla tullaan sanomaan, että sä olit tosi hyvä siinä ja siinä elokuvassa, hän kertoo.

Armokuolema: Kansalaisaloite ei johtanut eutanasian sallivaan lakimuutokseen. Papeista puolet ei hyväksyisi eutanasiaa missään tilanteessa. Lääkäriliittokin muistuttaa, että lääkärit on koulutettu pitämään elämää yllä.

Riista: Hirvenlihan käsittely on tarkkaa työtä, eläimessa on 17 talteen otettavaa lihapalaa. Juho Oikarinen tuntee hirven lihakset läpikotaisin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut