Jarkko Aholan kiertue alkaa Järvenpäästä –Teräsbetonistakin tuttu rocktenori kertoo ikävöineensä keikoille

Jarkko Ahola Marek Sabogal

Rocktenori Jarkko Ahola lähtee lokakuussa Ikävä-nimiselle konserttisalikiertueelle.

Kahdeksan konsertin kiertue käynnistyy Järvenpää-talosta 22. lokakuuta ja päättyy Tampere-talolle 21. marraskuuta.

– Mitäpä elämä olisi ilman musiikkia – ja varsinkaan elävää musiikkia? Nyt kun päälle vuosi ollaan menty enemmän tai vähemmän ilman, on ajatus tulevasta syksyn kiertueesta suorastaan kutkuttavan hieno. Se että kiertue on saanut nimensä joulukuussa julkaistusta versiostani Pave Maijasen – rauha hänen sielulleen – kappaleesta ”Ikävä”, on keikoille ja konsertteihin mitä suurin ikävä. Meille musisoijille tuo on melkeinpä elinehto. Toivotaan, että kesän myötä korona on muisto vain ja nähdään aurinkoisilla keikoilla ja syksyn kiertueella! Jarkko Ahola kommentoi.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa.

Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita.

Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina sekä esiintynyt yhdessä Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall Arenalle kolmena vuotena peräkkäin.

Järvenpää-talossa runsaasti tarjontaa syksyllä – "Jos koronapassi tulee täällä ajankohtaiseksi, meillä on tekninen valmius"

Jarkko Ahola – Ikävä

Konserttisalikiertue 2021

Pe 22.10. Järvenpää, Järvenpää-talo

La 23.10. Kouvola, Kuusankoskitalo

La 30.10. Rauma, Rauma-Sali

Su 31.10. Hyvinkää, Hyvinkääsali

Pe 5.11. Oulu, Club Teatria

La 6.11. Kuopio, Musiikkikeskus

Su 14.11. Mikkeli, Mikaeli

Su 21.11. Tampere, Tampere-talo

Konsertit klo 19.

Liput alk. 35,90 e. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola.

Kommentoi

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut