Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Polskii tappajahain kanssa – Keravan uimahallilla katsotaan lauantaina elokuvaa altaassa kelluen

Uimapatja kainaloon ja elokuvaa katsomaan. Kuulostaa erikoiselta illanvietolta, mutta tällaiseen aukeaa mahdollisuus Keravan uimahallissa lauantaina 30.10., kun hallilla esitetään Tappajahai -elokuvasta sen alkuperäinen, Steven Spielbergin ohjaama klassikko vuodelta 1975.

Uimahalliin voi ottaa mukaan oman uimapatjan, uimarenkaan tai muun, minkä kanssa kellua, jos katselee elokuvaa altaasta.

Hallilla saattaa olla jonkun verran lainattavia kelluttavia apuvälineitä, mutta varminta on ottaa mukaan oma.

Jonkun verran on myös istumapaikkoja ikkunan vieressä, niihin voi mennä kylpytakki yllä.

Elokuva näytetään 25 metrin altaan isolta näytöltä sekä monitoimialtaan näytöltä.

Elokuvassa on väliaika, jolloin voi käydä nauttimassa omia eväitä tai käydä kahvilassa, joka on avoinna tapahtuman ajan.

Halloween-henkiseen tapahtumaan pääsee uintimaksulla. Uimahalli on avoinna normaalisti kello 18 asti, jonka jälkeen ovet suljetaan ja avataan taas elokuvailtaa varten kello 19.

Elokuva alkaa kello 19.30, joten ennen sitä ehtii käydä vaikka saunassa. Elokuvan jälkeen on hallilta poistuttava kello 22 mennessä.

Keravan kaupungin liikuntaesimies Arja Vakkila kertoo elokuvailtoja mietityn jo paljon aiemminkin, mutta ajatuksen toteutuvan ensimmäisen kerran nyt, kun on hienot screenit, joilta näyttää leffaa.

– Kaamossyksyyn pitää saada vähän erilaista, hän sanoo ja kertoo hallissa hyödynnettävän elokuvaillan aikana myös erilaisia valoja tunnelmaa luomaan.

Hän on itse paikalla ainakin töissä, mutta ei ole vielä ihan varma, uskaltautuuko altaaseen odottamaan hain hyökkäyksiä.