Tuusulan Kodin Terra myytiin – jatkaa joulukuussa uudella omistajalla

Jatkossa bonusta saa Starkin pääkaupunkiseudun liikkeistä. Arkistokuva. Sauvo Jylhä

Rakennustarvikeketju Stark tiedottaa allekirjoittaneensa sopimuksen Tuusulan Kodin Terran ostamisesta HOK-Elannolta.

Kauppa on sovittu toteutettavaksi 3.12. Kodin Terra Tuusulan henkilöstö siirtyy kaupan toteutuessa Starkin palvelukseen.

Yhtiöt sopivat sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä paikallisen bonuspartner-sopimuksen, joka antaa S-ryhmän asiakasomistajille mahdollisuuden kerryttää Bonusta Starkin pääkaupunkiseudun liikkeistä tehdyistä ostoista. Kaupan toteutumisen jälkeen bonusta saa Herttoniemen, Suutarilan, Petikon, Martinlaakson, Kivenlahden, Olarin ja Tuusulan Starkeista.

Bonuksen kerryttämisen alkamisajankohta täsmentyy myöhemmin.

– HOK-Elanto on tutkinut pitkään eri vaihtoehtoja pääkaupunkiseudun rautakauppapalveluiden kehittämiseksi. Kodin Terra Tuusulan myynnillä ja paikallisella bonuspartner-sopimuksella pystymme tarjoamaan asiakasomistajille entistä laajemman rakentamisen tarjooman koko toimialueellamme. HOK-Elanto keskittyy strategiansa mukaisesti jatkossa ensisijaisesti ruoan ja juoman palveluiden kehittämiseen sekä kivijalassa että verkossa pääkaupunkiseudulla. Kodin Terra Tuusulassa on tehty hyvää työtä, ja haluan kiittää kaikkia terralaisia heidän panoksestaan, HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen sanoo tiedotteessa.

Kauppa ei vaikuta muihin Kodin Terra -ketjun myymälöihin. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa tai sen ehtoja ei julkisteta. Tuusulan Kodin Terran liiketoiminta jatkuu HOK-Elannon alla normaalisti kaupan toteuttamiseen saakka.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut