Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Minttu Makkonen Järvenpäästä voitti Isännöintiammattilainen 2021 -kilpailun

Isännöintitoimisto Istossa Järvenpäässä asiakaspalvelun tiiminvetäjänä ja kiinteistösihteerinä työskentelevä Minttu Makkonen voitti Isännöintiammattilainen 2021 -kilpailun. Isännöintiliiton vuosittaisessa kilpailussa palkitaan alan osaajia.

Isännöintiliitto palkitsi tänä vuonna ensi kertaa myös isännöintiammattilaisen.

Palkinto muistuttaa, että isännöitsijän lisäksi isännöintiä tekevät lukuisat muut asiantuntijat, kuten kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit ja asiakaspalvelijat. Jokaisella on tärkeä rooli taloyhtiön asioiden hoitamisessa ja osakkaiden ja asukkaiden palvelemisessa.

– Isännöinti on asiakaspalvelua, jossa pitää osata hoitaa asioita laidasta laitaan. Nykypäivänä ihmiset ovat kiireisiä. Pyrin itse aina asettumaan asiakkaan näkökulmaan ja huolehtimaan siitä, että asiakas on eri asioista ajan tasalla ja ratkaisu löytyy nopeasti, Makkonen sanoo tiedotteessa.

Hän on saanut asiakkailta kiitosta asiantuntevasta ja nopeasta asiakaspalvelusta, työyhteisöltään taas positiivisesta asenteestaan ja monipuolisesta osaamisesta.

Makkonen haluaisi tuoda monipuolista toimialaa esiin nuorille.

– Tällä alalla saa aina oppia uutta, ala on mielenkiintoinen eikä vastaa mielikuvia yksitoikkoisesta työstä ollenkaan, hän sanoo.

Koronavuodet ovat tuoneet uusia haasteita myös isännöinnin työnkuvaan ja asiakkaiden kohtaamiseen. Makkonen on kehittänyt tapoja, joilla kohdata asiakkaita etänä. Hän koordinoi Iston asiakkaille esimerkiksi valtakunnallisen webinaarin, jonka vastaanotto oli niin hyvä, että jatkoa on luvassa.

Palkinnot jaettiin Isännöintipäivillä keskiviikkona 10.11.