Näköislehdessä tänään | "Kukaan ei oikein osaa sanoa, milloin tämä loppuu tai loppuuko ollenkaan" – Sirkka Yli-Kokko tietää, millaista on elää vyöruusun tuomien kipujen kanssa

Terveys: Vyöruusu on useimmiten ikäihmisten vaiva. Myös riski sairastua sen aiheuttamaan pitkittyneeseen hermokipuun kasvaa iän myötä. Sirkka Yli-Kokko, 79, on elänyt kivun kanssa pian kolme vuotta.

– Onhan se piinallista. Kukaan ei oikein osaa sanoa, milloin tämä loppuu tai loppuuko ollenkaan. Tällä hetkellä minulle mietitään uusia hoitokeinoja, Yli-Kokko sanoo.

Ajassa: Mirja Turunen löysi sotavuosien kirjeenvaihdosta kirjan ainekset. Irma ja Urho Hälikän jatkosodan kirjeenvaihto kertoo, miten parisuhdetta ja arkea pidettiin yllä kriisioloissa.

Kulttuuri: Rikinkeltainen taivas on taattua Kjell Westötä myös elokuvana. Seuraavassa kirjassaan Westö aikoo mennä sinne, missä ei ole vielä koskaan kulkenut.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut