Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Kukaan ei oikein osaa sanoa, milloin tämä loppuu tai loppuuko ollenkaan" – Sirkka Yli-Kokko tietää, millaista on elää vyöruusun tuomien kipujen kanssa

Terveys: Vyöruusu on useimmiten ikäihmisten vaiva. Myös riski sairastua sen aiheuttamaan pitkittyneeseen hermokipuun kasvaa iän myötä. Sirkka Yli-Kokko, 79, on elänyt kivun kanssa pian kolme vuotta.

– Onhan se piinallista. Kukaan ei oikein osaa sanoa, milloin tämä loppuu tai loppuuko ollenkaan. Tällä hetkellä minulle mietitään uusia hoitokeinoja, Yli-Kokko sanoo.

Ajassa: Mirja Turunen löysi sotavuosien kirjeenvaihdosta kirjan ainekset. Irma ja Urho Hälikän jatkosodan kirjeenvaihto kertoo, miten parisuhdetta ja arkea pidettiin yllä kriisioloissa.

Kulttuuri: Rikinkeltainen taivas on taattua Kjell Westötä myös elokuvana. Seuraavassa kirjassaan Westö aikoo mennä sinne, missä ei ole vielä koskaan kulkenut.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!