Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "En olisi arvannut, että näin vakava vamma voi tulla niin pienestä kaatumisesta" – skuuttionnettomuus toi Taavi Myyryläiselle pysyvän aivovamman

Onnettomuus: – En olisi arvannut, että näin vakava vamma voi tulla niin pienestä kaatumisesta, sanoo skuuttionnettomuudesta toipuva Taavi Myyryläinen. Hän kaatui syyskuussa sähköpotkulaudalla ja sai pysyvän aivovamman. Siitäkin huolimatta hän kokee olevansa onnekas.

Ruoka: Sekä Suomessa että Ruotsissa hyödynnetään aktiivisesti luonnon antimia. Lihapullat, kaalikääryleet ja hernekeitto maistuvat molemmille. Ruokakulttuuriemme erot ovat ainakin tähän asti näkyneet selvimmin juhlapäivinä, kertoo ruoka-asiantuntija Elna Nykänen Andersson.

Historia: Hirvensalmella toimi 1930-luvulla suomalaisten natsien koulutuskeskus, jossa liehuivat hakaristiliput ja kaikuivat rasistiset iskulauseet. Juhani Manninen kaivoi esiin vaietut vaiheet.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!