Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronatilanne paheni – Tuusulassa itsenäisyyspäivän päiväjuhlaa vietetään etänä

Tuusulan loppuvuoden tilaisuuksiin ja toimintaan tulee muutoksia pahentuneen koronatilanteen vuoksi, tiedottaa kunta.

Itsenäisyyspäivän kaikille avointa päiväjuhlaa 6. joulukuuta vietetään ainoastaan etäyhteyden välityksellä. Tilaisuus striimataan suorana.

Joulukuun 11. päiväksi suunniteltu joulupolku järjestetään, mutta kaikki polun tapahtumapisteet sijaitsevat ulkona.

Tuusulan kunnan lautakunnat kokoontuvat loppuvuoden ajan etäyhteyden välityksellä tai järjestävät hybridikokouksia, joihin voi osallistua myös etäyhteyden avulla. Sama koskee esimerkiksi neuvostoja ja kehittämisverkostojen ydintiimejä.

Kunnanhallituksen ja valtuuston kokoukset pidetään paikan päällä lähikokouksina. Kokouksissa on käytettävä maskia ja pidettävä huolta turvaväleistä.

Yhteisötilat pidetään auki. Niissä toimitaan koronaturvallisuutta noudattaen. Kunta odottaa myös muiden tapahtumajärjestäjien huolehtivan tilaisuuksiensa koronaturvallisuudesta.

Koronaturvallisuuteen kuuluu käsihygieniasta huolehtiminen, maskin käyttö ja riittävät turvavälit kanssaihmisiin.

Yleisötilaisuuksiin osallistumista kunta ei suosittele, mikäli rokotesuoja ei ole kunnossa. Lisäksi kunta kannustaa kuntalaisia ottamaan täyden rokotesuojan, jos se vain suinkin on mahdollista.

Tuusulan kunta tarkentaa joiltakin osin ohjeitaan vielä loppuviikon aikana.