Murto kerrostalon kellariin Järvenpäässä onnistui toisella kerralla – "Oli varmaan vaihdettu paksumpaan rautakankeen"

Järvenpäässä on murtauduttu kerrostalon kellaritiloihin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Sisälle oli yritetty jo kertaalleen kolmisen viikkoa sitten, mutta silloin metalliovi oli vielä murtautujia vahvempi.

– Nyt oli varmaan vaihdettu paksumpaan rautakankeen, arvelee Antti Ania.

– Tänne pitää ensin tulla lukittuun pihaan ja siitä sitten metalliovelle. Keskellä kaupunkia tapahtuu tällaista, hän päivittelee ja toteaa, että nyt metallioven edessä olevaan syvennykseen on tilattu metalliset kalterit.

Talo sijaitsee Mannilantien ja Venny Soldanin tien välissä.

Hän oli anoppinsa asunnosta viemässä tauluja säilöön kellarivarastoon sunnuntai-iltana kymmenen aikaan, kun havaitsi murretun oven ja ilmoitti poliisille.

– Koko kellari on kierretty ja peltikaappeja murrettu auki, autohallissakin on käyty ja murrettu säilytystiloja auki. Pahuutta on tehty koko kiinteistön kellarin alueella, hän kuvailee.

Anialle murtautujien aiheuttamat harmit ovat valitettavan tuttuja ja hän on toistuvista murroista kiukuissaan. Hänen kohdalleen tämä murto oli jo kuudes. Pari vuotta sitten murtauduttiin niin ikään Järvenpään keskustassa sijaitsevan talon autotalliin, jossa hänellä on autotalli.

– Autojen päällä oli hypitty, ja tehty paljon pahaa, hän kertaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut