Lotta ja Make vihdoinkin joulukonsertissa Järvenpään kirkossa – "Yhteinen duo oli pitkään haaveena"

FanClub cover duo on järvenpääläisten Lotta ja Make Häkkisen pitkään haaveilema yhteinen duo, joka lopulta perustettiin keväällä 2019.

– Aika tuntui tuolloin sopivalta, sillä lapset alkoivat olla jo niin isoja, että pystyimme lähtemään yhdessä keikoille, pariskunta kertoo lähettämässään viestissä.

Keikkoja olikin ihan mukavasti.

Duon ajatuksena on ollut alusta asti löytää ohjelmistoon musiikkia artisteilta ja bändeiltä, joista molemmat diggailee. Siitä syntyi idea FanClub cover duo -nimelle.

– Ei voitu mitenkään aavistaa, miten haastavaan tilanteeseen duomme joutui heti alkuun. Covid-19 tuli ja tuntui, että kaikki se, mitä oltiin saatu aikaiseksi, menetti merkityksensä. Olimme taas lähtöpisteessä.

– Meidän etumme on kuitenkin ihan kaikessa ollut aina se, että ollaan vahvoja yhdessä. Niin nytkin.

Duo teki Facebook-live-esiintymisiä olohuoneestaan ja treenasi uusia biisejä. Ensimmäinen olohuonelive oli jo maaliskuun lopussa 2020.

– Oli ihana huomata, miten suuren kuulijakunnan livemme tavoitti. Se oli hieno keino pitää yhteyttä meidän yleisöömme vaikeinakin aikoina.

Joulukonsertin piti toteutua jo viime jouluna, mutta korona siirsi sitä.

– Konsertti on sinänsä ainutlaatuinen, että samalla siinä kulminoituu meidän ja Heikki Ruokosen jo 20 vuotta kestänyt musiikillinen yhteistyö.

Ruokonen soittaa konsertissa pianoa ja urkuja. Konsertti vie matkalle kohti joulua laulujen välityksellä, joista jokainen on oma pieni tarinansa.

– Samalla se on kunnioitus itsenäisyyttä juhlivalle Suomelle ja tietenkin musiikille.

Kirkkokonsertin lisäksi duo esiintyy joulukuun aikana myös Krapin Onnelan joulupuistossa, Cooperin kulmassa sekä Vanhankylänniemen joulupolulla.

Kerran joulukuun aikaan -konsertti 4.12. kello 18 Järvenpään kirkossa. Lotta Häkkinen, laulu. Make Häkkinen, kitara ja laulu. Heikki Ruokonen, piano, urut.Käsiohjelma 15 euroa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut