31 uutta koronaa Keusoten alueella, pop up -rokotuksia S-marketeissa ja Prismoissa

Pop up -rokote kauppareissun yhteydessä. Timo Mustalampi

Keusoten alueelta löytyi keskiviikkona 31 uutta koronatartuntaa. Eniten tapauksia oli Nurmijärvellä, 13 ja toiseksi eniten Hyvinkäällä, 10. Mäntsälässä todettiin kuusi tartuntaa ja Tuusulassa kaksi, Järvenpäässä ja Pornaisissa ei löydetty keskiviikkona yhtään tartuntatapausta.

Keravalla löytyi keskiviikkona 19 uutta koronatartuntaa. Keravalla on todettu kahden viikon aikana 150 koronatartuntaa.

Keravalla koronan ilmaantuvuusluku on nyt 405 tapausta sataatuhatta asukasta kohden kahden viikon aikana. Keusoten alueella ilmaantuvuusluku on 310.

Keusoten kunnista ilmaantuvuus on kovinta Nurmijärvellä, 689, Pornaisissa 355, Mäntsälässä 245, Hyvinkäällä 217, Tuusulassa 183 ja Järvenpäässä 171.

Keusoten alueen Prismoissa ja S-marketeissa järjestetään seuraavan kahden viikon aikana pop up -koronarokotuksia.

Rokotuspaikalle voi tulla ilman ajanvarausta ottamaan ensimmäisen, toisen tai kolmannen rokotusannoksen. Ensimmäisen ja toisen annoksen välissä täytyy olla kuusi viikkoa, Toisen ja kolmannen annoksen välissä aikaa on oltava kuusi kuukautta.

Pop up -koronarokotukset: keskiviikkona 8. joulukuuta klo 12-18 Järvenpään Prismassa, torstaina 9. joulukuuta klo 12-18 Jokelan S-marketissa ja maanantaina 13. joulukuuta klo 12-18 Mäntsälän S-marketissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut