Nyt on liukas - Lahdenväylällä kaksi onnettomuutta peräjälkeen

Lahdenväylällä on tapahtunut torstaiaamuna kaksi tieliikenneonnettomuutta vartin välein. Ensimmäisessä oli kyse kahden henkilöauton välisestä kylkikolarista Järvenpään pohjoisessa liittymässä etelän suuntaan. Keli oli tapahtumahetkellä kello 9.30 liukas.

Autot ajautuivat tilanteessa pois ajoradalta syvemmälle ojan pohjalle lieviä vaurioita kärsineinä ja ne on hinattava sieltä ylös. Kummassakin autossa oli vain kuljettaja, jotka eivät loukkaantuneet tilanteessa.

15 minuuttia myöhemmin, kello 9.45, kolahti Keravan ja Järvenpään välisellä osuudella Keravan puolella. Henkilöauto osui ohitustilanteessa toisella kaistalla samaan suuntaan menevään henkilöautoon. Molemmat autot suistuivat pois tieltä. Osallisena oli kaikkiaan viisi henkilöä, joista yksi toimitettiin Peijaksen sairaalaan tarkistettavaksi. Kumpikin auto vaurioitui pahoin ja jäivät ajokelvottomina odottamaan hinausta. Onnettomuuspaikan ohitse pääsi ajamaan, eikä liikenne ruuhkautunut. Tie oli tapahtumahetkellä liukas sään lauhtumisen vuoksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut