Näköislehdessä tänään | "Myös koneet ja teknologia edustavat luovuutta" – LUT-yliopiston opiskelijat pallottelevat ideoitaan myytinmurtaja Jamie Hynemanin kanssa

T yöelämäprofessori : Jamie Hyneman on monille tuttu kasvo amerikkalaissarjasta Myytinmurtajat. Miehellä on LUT-yliopiston kampuksella Lappeenrannassa nimikkokeskus, jossa mieheen voi pian törmätä ympäriinsä rullailevana robottina, tai jopa henkilökohtaisesti.

– Usein luoviksi asioiksi kutsutaan taidetta tai vastaavaa, mutta myös koneet ja teknologia edustavat luovuutta. Toisin kuin taide, koneet eivät ole subjektiivisesti arvioitavaa luovuutta: joko ne toimivat tai sitten eivät, hän sanoo.

Lemmikit: Kangasmaski oli tukkia Hertta-koiran suoliston. Lenkkipolun varresta vatsaan päätynyt maski aiheutti koiralle kipuja ja omistajalle 1 800 euron eläinlääkärikulut.

Rikollisuuden historia : Eniten muutoksia on tullut rangaistavuuteen ja siihen, miten tuomio voidaan sovittaa. Itse rikollisuus on muuttanut lähinnä kadulta verkkoon.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut