Talviajan pysäköintirajoitukset taas käyttöön Keravalla

Keravan kaupunki on ottanut käyttöön talviaikaiset pysäköinninrajoitukset helpottamaan katujen talvikunnossapitoa. Rajoitukset ovat voimassa 30.4. asti ja ne merkitään siirtokehotusmerkillä kaduille, joita rajoitukset koskevat.

Talviaikaiset pysäköintirajoitukset mahdollistavat sen, että kadut päästään hoitamaan kokonaisuudessaan eivätkä pysäköidyt autot estä talvella katujen aurausta ja liukkaudentorjuntaa ja keväällä hiekoitushiekkojen poistoa.

Pysäköintirajoitukset ovat voimassa vuosittain 15.11.-30.4. välisen ajan. Rajoitukset toteutetaan siirtokehotusmerkin avulla, jonka lisäkilvessä on kerrottu pysäköintikiellon voimassaolo. Pysäköintikielto on voimassa lisäkilvessä kerrottuna viikonpäivänä ja kellonaikana.

Pysäköintiä rajoitetaan niillä kaduilla, joilla talvikunnossapito on haastavaa kadulle pysäköidyistä autoista johtuen. Esimerkiksi Lintulammenkadulla pysäköinti kielletään yhtenä päivänä viikossa vuoroin eri puolilla ja sen lisäksi joiltakin kaduilta kokonaan, jotta kadulle mahdutaan töihin kaluston kanssa ja katu saadaan kokonaan hoidettua. Talviaikaista pysäköintiä rajoitetaan ongelmallisilla kaduilla tarpeen mukaan ja kyltit asetetaan vähintään kaksi vuorokautta ennen pysäköintirajoituksen alkamista.

Jos auto joudutaan siirtämään, omistajalta veloitetaan maksu.

Mainos: Keski-Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut