Järvenpääläiset yhdistivät voimansa pelastaakseen vähävaraisten perheiden joulun

Järvenpääläinen Janette Björkstedt halusi auttaa lähistöllä asuvia vähävaraisia perheitä, koska hänen mielestään etenkin lapset ansaitsevat joulun. Björkstedt työskentelee aluepäällikkönä hoitoalan henkilöstövuokrausyrityksessä, jossa ideasta innostuttiin heti.

Yritys päätti lahjoittaa kolmelle perheelle jouluruoat, ja yhteistyöhön lähti myös paikallinen K-supermarket Peltola.

– Halusin auttaa perheitä vieläkin enemmän, joten ajattelin houkutella järvenpääläisiä yrittäjiä mukaan hyväntekeväisyystempaukseen.

Aikaa tempauksen toteuttamiseen oli vähän, mutta Björkstedt päätti silti kokeilla, jos hän saisi jonkun yrittäjän auttamaan. Facebookin Järvenpää-ryhmässä Björkstedt kannusti yrittäjiä tempaukseen näin:

”Etsimme Järvenpääläisiä yrittäjiä mukaan tekemään hyvää ja auttamaan vähävaraisia Järvenpääläisiä perheitä! Tänä jouluna yrityksemme ostaa muutamalle tarvitsevalle perheelle jouluruuat. Mitä teidän yrityksenne voisi lahjoittaa ruokakassin mukana?”

Facebook-postaukseen ilmoittautui auttajaksi vain parissa päivässä yli 7 paikallista yrittäjää. Lopulta ruokakassin mukaan saatiin lasten leluja, keilauslahjakortteja, vaatteita, herkkuja, ravintolalahjakortteja ja vitamiinilisiä.

Björkstedt on ennenkin osallistunut aktiivisesti hyväntekeväisyystyöhön.

– Meidän yrityksessämme on aina ollut sydämen asia tukea lapsia ja perheitä. Hyvän Hoidon Palveluissa moni työntekijä on kotoisin Järvenpäästä. Olemme tukeneet lähiseudun urheiluseuroja ja nuoria. Äskettäin lahjoitimme Hyökänummen ekaluokkalaisille heijastinliivit ja joulusiivouksia Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry:n asiakasperheille.

– Oli aivan huikeaa huomata, miten moni yritys lähti näin lyhyellä varoitusajalla auttamaan.

Björkstedt kokoaa lahjoitukset yhteen ja vie paketit perheille ennen joulua.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut