Keravalla on todettu viimeisen viikon aikana 149 uutta koronavirustartuntaa, kerrotaan Keravan kaupungin keskiviikkona julkaisemassa tilannetiedotteessa.

Todettujen koronavirustartuntojen kokonaismäärä Keravalla on nyt 2 341. Kahden viikon aikana on todettu 281 uutta tartuntaa ja ilmaantuvuus Keravalla on nyt 760 tautitapausta 100 000 asukasta kohti viimeisen 14 vuorokauden aikana.

Kalevan koulussa 20 oppilasta on asetettu karanteeniin ja Savion koulussa 83 oppilasta, 4 opettajaa ja 3 koulunkäyntiohjaajaa on asetettu karanteeniin altistumisten vuoksi. Niinipuun päiväkodissa 8 lasta ja yksi työntekijä on altistunut, ja Keskustan päiväkodissa 20 lasta ja 4 työntekijää on altistunut.

Lisäksi Kurkelan koulussa on ollut muutamia altistumisia, Sompion koulussa henkilökuntaan kuuluvalla ja yhdellä oppilaalla on todettu omikrontartunta, ja Marttilan päiväkodissa on ollut muutamia tartuntoja, tilannetiedotteessa kerrotaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut