Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuuluuko ananas pitsaan? "Jos suomalaiselta kysyy, niin..." – Foodora paljastaa, mitä suomalaiset mieluiten mättävät ja mitä päivittäistavaroita koteihin tilataan

Foodora paljastaa Suomen suosituimmat ateriat ja ruokaostokset, ja sen, josta tuntuu kuin olisi kiistelty iät ja ajat: kuuluuko ananas pitsaan?

Tätä kuumaa kysymystä alustaakseen Foodora tiedottaa pitsan olevan edelleen sen asiakkaiden eniten tilaama ruoka-annos.

– Pitsa on edelleen suomalaisten suosikki ja erityisesti omavalintaisia täytteitä sisältävä Fantasia-pitsa on ylivoimainen ykkönen Suomessa, Foodoran kaupallinen johtaja Anna Lumme kertoo.

Ja mitenkäs on sen ananaksen laita?

– Useimmiten Fantasia-pitsan täytteiksi valikoituu kinkkua ja ananasta. Jos suomalaiselta kysyy, niin ananas kuuluu pitsaan, Anna Lumme jatkaa tiedotteessa.

Foodoran tiedotteen mukaan suomalaisten tilaamien ruoka-annosten suosituimpien listalla toisena ovat kebab-ateriat ja kolmantena hampurilaiset.

Täytteiksi valikoituu kinkkua ja ananasta.

Anna Lumme

Ruokatilausten toimittamisen lisäksi Foodoralla on oma ruokaverkkokauppa.

Foodoran näkökulmasta Suomen suosituin päivittäistavaratuote on kurkku, kakkosena on banaani ja mitalikolmikkoon mahtuu myös puolentoista litran Pepsi Max.

Lisäksi tiedotteessa kerrotaan, että edelliset suosituimpien listat pohjautuvat vuoden 2021 ostoksiin ja tilauksiin, jotka on tehty Foodoran tilaus- ja kotiintoimituspalvelun kautta.