Elisan 5G-verkko laajeni – parannukset näkyvät etenkin Järvenpään Pajalan alueella

Elisan mobiilin ja kiinteän verkon yhteyksiä on parannettu Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä ja Mäntsälässä. Lisäksi paikkakuntien 5G-verkkoa on laajennettu.

Elisa on parantanut yhteyksiään loppuvuoden aikana muun muassa Keravalla Jäspilän, Järvenpäässä Tahvolan, Tuusulassa Mattilan, Hyvinkäällä Tehtaan, Nurmijärvellä Väinölän ja Mäntsälässä Kortistonkulman alueilla.

Mobiiliverkon kapasiteettia on parannettu ja kiinteän verkon palvelut ovat nyt entistä useamman asukkaan saatavilla.

Lisäksi paikkakunnille aiemmin avattua uuden sukupolven 5G-verkkoa on laajennettu muun muassa Keravalla Killan, Järvenpäässä Pajalan, Tuusulassa Nummen, Hyvinkäällä Martinlehdon, Nurmijärvellä Gunnarin ja Mäntsälässä Lukon alueilla.

– Suomessa olemme tottuneet siihen, että verkko palvelee luotettavasti ja nopeasti missä vain liikummekin. Verkko laajenee nyt vauhdilla eri puolille Suomea ja tarjoaa nopean yhteyden yhä useammalle kuluttajalle ja yritykselle. Uudenmaan alueen asukkaista yli 90 prosenttia asuu Elisan verkon alueella, Elisan Uudenmaan aluejohtaja Sanna Sarpila sanoo.

Elisa laajentaa myös kuituverkon saatavuutta aktiivisesti asiakastarpeeseen perustuen.

Kodin yhteyksien rooli perheen arjessa on suuri, kun töitä tehdään aiempaa enemmän myös kotona.

– Kiinteä nettiyhteys voidaan toteuttaa 5G:llä tai kuituverkon tekniikoilla ja siitä riittää kaistaa ja nopeutta monenlaiseen käyttöön esimerkiksi kodin tai toimistorakennuksen sisällä.

– Kodin yhteyksien rooli perheen arjessa on suuri, kun töitä tehdään aiempaa enemmän myös kotona.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut