Koti-isä kertoo elämästään ja paluumuuttajaperhe paljastaa, miksi Suomi on korona-aikaan melkein paratiisi – näköislehti ilmestyy myös uudenvuodenpäivänä

Painettu Keski-Uusimaa ei ilmesty lauantaina 1.1. Keski-Uusimaan verkkopalvelu osoitteessa www.keski-uusimaa.fi palvelee kuitenkin normaalisti lukijoita myös lauantaina.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa myös vuoden 2022 ensimmäisenä päivänä. Aloita vuosi lukemalla ainakin nämä:

1. Harva mies jää edelleenkään kotiin hoitamaan lapsia. Petri Varis, 39, tietää koti-isänä olemisen rankkuuden, mutta ei antaisi päivääkään pois ajasta, jonka on viettänyt Kirsikka-tyttöä hoitaen.

2. Lupiini rehottaa Suomessa jo, milloin syntyy koloradonkuoriaispopulaatio? Kokeellisen ekologian professori Leena Lindström tutkii, miten vieraslajien leviämistä voitaisiin estää.

3. Kieltolain päättymisestä tulee pian 90 vuotta. 1930-luvulla alkoholi oli kallista, mutta varakkaampi väki siemaili silti trendikkäästi cocktaileja. Nykyihmisen makuun sekoitukset maistuvat ehkä hieman eksoottisilta.

4. Suomalais-ranskalainen Garcian perhe muutti korona-aikana pysyvästi Ranskasta Suomeen. – Suomessa asuminen on tällaisena aikana lapselle mahdollisuus elää normaalia elämää, sanoo perheen äiti Päivi Garcia.

5. Sotien jälkeisen Suomen huippuhetki, Helsingin olympialaiset elää muistoissa yhä. Testaa, mitä itse tiedät vuoden 10952 kisoista.

Mainos: Keski-Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut