Viikon kysymykset: | Emilia Virlander pyöräyttää puolisolleen tuhdin aamupalan ja osaa laulaa suu kiinni – ”Uusi vuosi on minulle merkki uudesta alusta”

Moi Emilia, mitä kuuluu?

– Oikein hyvää kuuluu. Minulla on aina tammikuussa ihan uudet energiat, motivaatio ja draivi. Uusi vuosi on minulle merkki uudesta alusta, toivosta ja kaikesta hyvästä.

Mikä elämässä on parasta juuri nyt?

– Nyt kun katson ulos, niin sanon, että aurinko, sininen taivas ja raikas pakkassää sekä perhe, terveys ja koti.

Kerrotaan, että Heikki Paasonen polvistui eteesi. Oliko hän kosimassa vai mitä siinä tapahtui?

– Veikkaan, ettei siinä Heikillä ollut kosinta mielessä. Ilmeisesti hän oli vaikuttunut vedostani Voice Of Finlandin Knock out -osuudessa ja halusi osoittaa sen. Se oli kyllä sellainen tilanne, että en tiennyt mitä tehdä. Olin ihan että vau ja samaan aikaan taisin huutaa, että Heikki älä nyt!

Uusi vuosi on minulle merkki uudesta alusta, toivosta ja kaikesta hyvästä.

Jos saisit valita kenet tahansa laulajan, jonka kanssa esittäisit dueton, kuka se olisi ja miksi?

– Tässä on niin paljon vaihtoehtoja. Olen ollut aina Paramore-fani, eli ehkä se. Toisaalta taas Adelen kanssa tulisi varmasti hieno duetto. Vaihtoehtoja olisivat myös 30 Seconds to Mars tai Coldplay. Mutta jos vain yhden saa valita, niin se olisi saksalaistuottaja Hans Zimmer. Hänen kanssaan vetäisimme jonkin James Bond -teeman ja hienon shown.

Vuonna 2030, kumpi on kuuluisampi, sinä vai Rihanna?

– Vaikka olen se tyyppi, joka haluaa vastata tähän, että tietenkin minä, niin kyllä se on Rihanna. Olen aina uskonut siihen, että mitä isommat unelmat, niin sen parempi. Nyt olen viime vuonna oppinut siihen, että suuria unelmia pitää olla ja niistä pitää aina pitää kiinni. Itselle on ollut kuitenkin tärkeää huomata, että minun täytyy keskittyä enemmän välitavoitteisiin ja konkretiaan eikä leijua unelmien varjossa ja verhossa. On ollut huojentavaa huomata, että voin mennä pienin askelin kohti suuria unelmia.

Kiinnostavatko Keravan kollit?

– Täytyy myöntää, että en ole tuttu tämän termin kanssa. Ai se on sketsi? En ole kyseisiä sketsejä nähnyt, katselin enemmän Disney-musikaaleja. Mutta Keravan kollit ovat varmaankin maineensa ansainneet ja ilmeisesti huumorintajuisia herrasmiehiä siellä liikkuu.

Mikä on turhin lahja, joka sinulla on?

– Osaan puhua ja laulaa suu kiinni. Se on kai vatsasta puhumista, mutta minun mielestäni ääni ei tule vatsasta. Tai en minä tiedä, mistä se ääni tulee, mutta sen minä osaan.

Harrastat ruoanlaittoa. Millä ruualla hurmaat puolisosi?

– Vahvuuteni on aamupala, sellainen oikein iso ja täyttävä. Siinä on joku hyvä munakas, avokadoleipä, smoothie ja jotain ihania hedelmiä. Ja tuoretta kahvia tietysti. Minulle on aina ollut visuaalisuus tärkeää, joten kattaus olisi hieno. Aamupala tuoksuisi hyvälle ja se olisi rakkaudella ja hartaudella tehty.

Emilia Virlander

Laulaja ja lauluntekijä.

Syntyi vuonna 1998 Keravalla.

Asuu Tuusulassa.

Osallistunut kahdesti The Voice of Finland kilpailuun ja eteni molemmilla kerroilla semifinaaliin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut