Ilta-Sanomat: Tuusulan työpaikkasurmassa ei viitteitä työpaikkakiusaamisesta

Tuusulan työpaikkasurman esitutkinta on valmistumassa. Ilta-Sanomat kertoopoliisin murhana tutkiman jutun siirtyvän lähipäivinä syyttäjälle syyteharkintaan.

Vangittuna olevan 38-vuotiaan Petri Pirisen epäillään surmanneen työtoverinsa 12.11. miesten työpaikan, teknologiateollisuusalan tehtaan, pysäköintipaikalla Tuusulassa. Poliisin mukaan tekoa edelsi työpaikalla syntynyt epäillyn ja uhrin välinen ”ristiriitatilanne”, mutta nettikeskusteluissa epäiltyä työpaikkakiusaamista ei esitutkinnassa ole tullut esiin, sanoo Ilta-Sanomille asiaa kommentoinut tutkinnanjohtaja Tero Tyynelä Itä-Uudenmaan poliisista.

Tapausta on tutkittu murhana sen suunnitelmallisuuden ja tekotavan vuoksi. Tekovälineenä ollutta veistä oli käytetty useampaan kertaan. Pirinen oli karkuteillä teon jälkeen lähes viikon, kunnes poliisi tavoitti kellareissa piileskelleen epäillyn. Pirinen saatiin kiinni poliisin omien tutkimusten ja osin yleisöltä tulleiden vihjeiden perusteella.

Lue lisää aiheesta:

Tuusulan murhasta epäilty on vangittu – "Rikoksessa ollut suunnitelmallisia piirteitä"

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut