Jatka lausetta | Yrittäjä Lauri Ollari ei uskalla mennä avantoon ja liikuttuu, kun lapset sairastavat

En olisi ikinä uskonut… että kun 33 vuotta sitten perustimme tapahtuma-alan yrityksen Luovat Palvelut, niin vielä tämän ikäisenä vanhana gubbena sitä tekisi näitä samoja töitä samassa yrityksessä.

Olen virkeimmilläni… aamusta, mutta myös silloin, kun minulla on sellainen hyvä paine ja kiire päällä. Siinä tulee sellainen virkeys tekemiseen.

Olen loistava… delegoimaan. Itse ei voi kaikkea tehdä, ja pitää oppia myös luottamaan muihin ihmisiin.

Suurin asia, jonka olen oppinut elämäni aikana on… muiden kuuntelu. Mitä enemmän jaksaa kuunnella muita ihmisiä, sen paremmin pystyy vastaamaan ja oppimaan. Se tuo varmuutta kaikkeen olemiseen ja tekemiseen, kun kuuntelee ja oikeasti kuulee, mitä toinen sanoo.

Haluaisin matkustaa… tällä hetkellä melkein minne vain. Thaimaassa en ole koskaan käynyt. Sinne olisi kiva mennä. Kävimme neljä vuotta sitten poikani kanssa formula-kisoissa Abu Dhabissa. Se oli hieno kokemus, joten sinnekin olisi kiva mennä uudestaan.

Noloa myöntää mutta… en pysty menemään avantoon. Meillä on Ruoveden mökillä oma avanto, ja vaimo käy siinä joka päivä. Olen yrittänyt kyllä, mutta siinä käy niin, että käännyn laiturilta takaisin saunaan.

Olen asunut Järvenpään keskustassa ihan syntymästäni saakka.

Kotiini paras puoli on… se, että se on valoisa, mukava ja intiimi. Meillä on arkkitehdin suunnittelema talo, ja valo leikkii siellä mukavasti.

Järvenpäässä rakastan… sitä, että tämä kaupunki kehittyy pienestä kaupungista isoksi. Olen asunut Järvenpään keskustassa ihan syntymästäni saakka. Pienenä poikana ajattelin, että on tämä vain aikamoinen käpykylä. Nyt Järvenpää alkaa pikkuhiljaa kasvanut hyväksi kaupungiksi. Pidän siitä, että kaupunki kasvaa ja elää ja ihmisiä tulee lisää. Järvenpää on selkeästi elinvoimainen kaupunki.

Inhoan luonteessani sitä, että… olen välillä liian suurpiirteinen. Isäni opetti aikanaan, että ole tarkka isoissa asioissa, mutta pienissä asioissa se ei ole niin tarkkaa. Olen vähän liiankin hyvin omaksunut tämän.

Minut saa liikuttumaan… pienten lasten sairastaminen. Olen ollut jo parikymmentä vuotta Lastenklinikoiden Kummien hallituksessa, ja siinä roolissa päässyt ja joutunut seuraamaan pienten lasten kärsimystä. Meillä on Suomessa tosi hyvä lapsiin kohdistuva terveydenhuolto, mutta silti eteen tulee välillä sydäntäsärkeviä tarinoita.

Kun kukaan ei näe… yritän olla jouten. Kun arvostamaltani näyttelijä Pertti Sveholmilta kysyttiin, mitä hän aikoo tehdä eläkkeellä, hän sanoi, että aikoo olla jouten mahdollisimman paljon. Joutenolo on ihan liian aliarvostettua.

Jokaisen kannattaisi joskus hakea… kukkia kukkakaupasta ja yllättää niillä joku läheinen.

Lauseita jatkoi

Lauri Ollari

Asuu Järvenpäässä.

Perheeseen kuuluu puoliso Päivi ja kolme jo aikuista, omillaan asuvaa lasta.

Yrityksen Luovat Palvelut Oy perustaja ja toimitusjohtaja.

Toimi Vanhankylänniemen yrittäjänä kolmen vuoden ajan.

Lastenklinikoiden Kummit ja Siskot ja Simot -yhdistysten hallituksen jäsen.

Tuusulalainen Elina Varjomäki haluaa voittaa kaikki tietokilpailuissa

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut