Lukiolaisten "Wanhat kahvila" avautuu taas Tuusulanjärven jäälle – tuhat ulkoilijaa kahvitteli teltalla viime viikonloppuna

Kahvila oli iloinen yllätys jäällä liikkuneille ulkoilijoille. Makkara ja lämmin juoma tekivät hyvin kauppansa. Jussi Salonen

Anne Sirvio

Tuusulan lukion Hyrylän toimipisteen wanhojen tanssien 2022 työryhmä tempaisi järjestämällä kahvilan Tuusulanjärven jäälle viime viikonloppuna. Koska tempaus sai niin suuren suosion, lukiolaiset pystyttävät kahvilansa tänäkin viikonloppuna samaan paikkaan.

– Myyntitapahtumia oli runsas viisisataa ja kahvilan tarjoilusta nautti lähes tuhat ulkoilijaa, iloitsee opiskelija Sofia Nguyen.

Kahvila pystytetään udelleen hyväksi havaittuun paikkaan Fjällbohon, keltaisen laiturin läheisyyteen.

– Wanhojen kahvilan tekijät ovat yleisön kannustuksesta pitämässä kahvilaa myös tulevana viikonloppuna kello 10-16, jatkaa Nguyen.

Myynnissä on kahvia, teetä, mehua, makkaraa ja munkkeja. Tuotoilla nuoret kustantavat omaa lukion tanssitapahtumaansa, joka pidetään kevättalvella ellei korona mutkista suunnitelmia.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Keski-Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Piilopuoluetuki vs terveydenhuolto

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut