Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sädesieni vaikuttaa – Järvenpään poliisitalon lupapalvelut ja rikosilmoitusten vastaanotto suljetaan maanantaista lähtien

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen johdon tietoon on tullut loppuviikosta, että Järvenpään poliisiaseman eteläpäädyn sisätiloissa on havaittu sädesientä.

Sädesienen esiintyminen voi olla terveydelle haitallista, joten poliisitalon eteläpäädyssä sijaitsevat lupapalvelut ja rikosilmoitusten vastaanotto joudutaan sulkemaan maanantaista 17.1.2022 alkaen.

JÄRVENPÄÄN lupapalveluiden ja rikosilmoitusten vastaanoton henkilöstö siirtyy palvelemaan asiakkaita heti maanantaista alkaen toisille poliisiasemille Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella.

– Järvenpään lupapalveluihin jo ajan varanneille asiakkaille tullaan järjestämään mahdollisuuksien mukaan uusia aikoja jollekin toiselle, mahdollisuuksien mukaan lähimmälle poliisiasemalle, kertoo poliisipäällikkö Ilkka Koskimäki poliisin tiedotteessa.

Vaikka löydös koskee tällä hetkellä vain Järvenpään poliisitalon eteläpäätyä, poliisilaitos pitää heti maanantaina palaverin Senaatin ja Poliisihallituksen kanssa siitä, millaisia jatkotutkimuksia ja sisäilmakartoituksia Järvenpään poliisitalon osalta olisi mahdollista tehdä.

Hyvä sisäilma on työturvallisuuskysymys, joka poliisissa otetaan vakavasti.

– On aivan oleellisen tärkeää, että työtilamme ovat turvalliset. Tämä asia tullaan käymään läpi niin pikaisesti kuin mahdollista ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta voimme pitää huolta henkilöstömme ja asiakkaidemme turvallisuudesta, ja turvata näin operatiivisen toiminnan, poliisipäällikkö Koskimäki sanoo.

POLIISIN lupapalvelupisteet ja rikosilmoitusten vastaanottopisteet löytyvät poliisin nettisivuilta www.poliisi.fi.

Lupa-asiat ja rikoksesta ilmoittaminen hoituvat useimmiten sähköisesti edellä mainitun nettisivun kautta ilman poliisiasemalla käyntiä.