Tuusulanjärven jää on tänä talvena muodostunut kantavan jääpeitteen ja järven jäälle auratun luistelu-uran ansiosta erityisen suosituksi ulkoilupaikaksi, mutta lauantaina 15.1. järven luistelurata on suljettu.

Järven jään tilannetta tarkkailevat Jäähavaintomiehet päivittivät Facebookiin lauantaiaamuna, että luistelurata on viime päivien suojakelien jäljiltä paikoin todella huonossa kunnossa.

– Käyttäjiltä saadun palautteen perusteella jäälle menoa ei suositella. Luistimet menevät jäästä läpi. Rauhoitetaan rata toistaiseksi, päivityksessä sanotaan.

Järven jäällä on mahdollista liikkua eri tavoin luistelu-uran ulkopuolella, mutta jää on paikoitellen muuallakin huonossa kunnossa ja pinnassa on vettä.

Myöskään kunnollisia hiihtolatuja Tuusulanjärvellä ei tällä hetkellä ole. Tuusulan vapaa-aikapalvelujen mukaan ladut järvelle tehdään taas, kun sataa lisää lunta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut