Pääseekö Tuusulanjärven jääradalle sunnuntainakaan luistelemaan? – näin vastaa jään kuntoa seuraava Antti Niemi

Jäähavaintomiehet Antti Niemi (vas.) ja Veli Sipola seuraavat Tuusulanjärven jään kuntoa. Jää on tänä talvena ollut poikkeuksellisen paksua, mutta luisteluradan pinta on ollut viime päivät huonokuntoinen. Arkistokuva. Sauvo Jylhä

Oskari Lehto

Tuusulanjärvelle auratun luisteluradan jää oli lauantaina niin huonossa kunnossa, että radan ylläpidosta vastaavat toimijat päätyivät sulkemaan radan.

Jään kuntoa seuraava Antti Niemi Jäähavaintomiehistä kertoi lauantaina, että jäälle muodostuneiden lammikoiden ja ohuen pintajään takia oli radalla sattunut kaatumisia ja muita vaaratilanteita.

– Jää saadaan kyllä parempaan kuntoon, jos sen annetaan olla rauhassa. Tässä on vielä pitkään talvea jäljellä, hän muistutti.

Niemi myös kertoi, ettei jään kunnosta sunnuntaina pysty sanomaan mitään varmaa.

– Toivossa eletään, että jää olisi hieman parempi. Järvelle menosta kiinnostuneiden kannattaa aamulla seurata ajankohtaisia tilannetietoja Tuusulan kunnan sivuilta osoitteesta tuusula.fi/matkaluistelu tai Jäähavaintomiesten Facebook-ryhmästä, Niemi vinkkaa.

Kommentoi

Mainos: Jonna Weckström ja Jouko Karjalainen

Sosiaalihuollosta puhuminen pitää lopettaa!

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Piilopuoluetuki vs terveydenhuolto

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Keski-Uudellamaalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut