Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Linja-auto ajoi ulos tieltä Sipoossa koululaisia kyydissään – pelastuslaitos ja ensihoito poistunut paikalta, mutta nostourakasta vielä haittaa liikenteelle

Toimitus on saanut lisää tietoa Paippistentiellä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta. Linja-auto oli koululaisia kyydissään suistunut tieltä vasemmalle kaartuvassa tien kohdassa ja kaatunut ojaan. Bussi oli matkalla Nikkilän suuntaan.

Onnettomuushetkellä oli liukas ja loskainen keli.

– Tie on huonossa kunnossa, Itä-Uudenmaan pelastuslaitokselta kerrotaan.

Alkutiedoista poiketen bussin kyydissä oli kuljettajan lisäksi neljä yläkoululaista, ei viisi.

Yksi koululaista loukkaantui hieman, sillä hänen jalkansa jäi puristuksiin. Hänet ensihoito vei sairaalaan. Muut toimitettiin kouluun.

Pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta torstaiaamuna yhdeksän jälkeen, ja paikalle lähti neljä yksikköä. Onnettomuuspaikka on Paippistentie 1035:n kohdalla, eli Pohjois-Paippisissa.

Pelastustoimet lopetettiin noin kello 10.30, mutta kello 11 aikaan paikalle oli järjestetty nosturi, joka nostaa linja-auton takaisin tielle.

– Varmasti liikenteelle aiheutuu vielä haittaa, siellä on toistaiseksi poliisi ohjaamassa liikennettä, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Sipoossa bussi kyljellään ojassa – yksi matkustaja loukkaantunut, poliisi ohjaa liikennettä