Keravalaisehdokkaat Anne Karjalainen ja Jüri Linros kahmivat kumpikin yli 1 200 ääntä –  "Minulla on paljon ideoita"

Keravalaisista ehdokkaista aluevaalien ääniharavia ovat Anne Karjalainen (sd.) ja Jüri Linros (kok.), jotka molemmat kahmivat yli 1 200 ääntä.

Anne Karjalainen oli ääntenlaskennan ollessa lopuillaan kerännyt koko Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella viidenneksi eniten ääniä ja Linros seitsemänneksi eniten.

Viime kesän kuntavaaleihin nähden molemmat parantavat roimasti äänimääräänsä, sillä Karjalainen sai kuntavaaleissa 420 ääntä ja Linros 259 ääntä.

– Olen tosi iloinen äänimäärästä. Näyttää siltä, että työni terveyden eteen on huomattu. On hyvä, että aluevaltuustoon valittiin paljon muitakin sote-alan ammattilaisia, sisätautien erikoislääkärinä työskentelevä Jüri Linros iloitsee.

– Lähden innolla aluevaltuustoon, sillä minulla on paljon ideoita siitä, miten lääkäriin voisi päästä nopeammin ja miten jonoja voisi saada lyhennettyä. Perusterveydenhuollon pitää ilman muuta säilyä Keravalla ja toivon sen myös paranevan. Peijas on lähellä, ja sillä voi olla vaikutusta päivystyksen järjestämiseen, hän jatkaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut