Tuusulan Lahelan kyläkauppiaalle merkittävä tunnustus – Asiakkaat: "Oikeaan osoitteeseen tuli, hyvä meidän kauppa!"

– Oikeaan osoitteeseen tuli tunnustus!

– Hyvä meidän kauppa!

– Olette kyllä tittelin ansainnut!

Näin asiakkaat onnittelivat K-Market Lahelan ja K-Market Sahankulman kauppiasta Sari Karinkantaa Vuoden kauppias 2021 -tittelistä.

Alue 3:n tunnustuksen jakoi K-Marketin ketjujohto.

– Joskus elämä yllättää, ja nyt se teki sen ihan totaalisesti! Karinkanta kommentoi valintaa K-Market Lahelan Facebook-sivulla.

Varsinkin Lahelassa on vahva kylämeininki. Vaikka kaikki eivät toisiaan tuntisikaan, aina autetaan. On tehty ristikkoa kärrykatoksen eteen, juostu varkaita kiinni, autettu pyörän kettinkien korjaamisessa ja saatu kantoapua.

Kauppias Sari Karinkanta

Tunnustuksella on painoarvoa, sillä K-Market-kauppiaita on hivenen alle 800 ja kolmosalueen K-kauppoja noin 70.

– Tunnustus tuntuu nyt aivan erityisen hyvältä, koska varsinkin viimeiset kaksi vuotta ovat olleet aikamoista vuoristorataa koronan ja kilpailutilanteen muutosten takia, Sari Karinkanta toteaa päivityksessään.

– Yksin ei kukaan näitä töitä tee ja siksi isoin kiitos menee loistavalle henkilökunnalle molempiin kauppoihin. Mahtava kiitos henkilökunnalleni kaikesta siitä työstä ja jaksamisesta, minkä olette tehneet näinä vuosina.

Karinranta sanoo, että hyvin erilaisissa työskentelyoloissa tehdään molemmissa kaupoissa hyvää ja asiakaslähtöistä työtä.

– Haluamme koko ajan tuoda asiakkaille jotain uutta ja se olikin yksi valintakriteereistä.

Toisaalta varsinkin Lahelassa on hyvin vahva kylämeininki.

– Vaikka kaikki eivät toisiaan tuntisikaan, aina autetaan. Myös meitä kaupalla. On tehty ristikkoa kärrykatoksen eteen, juostu varkaita kiinni, autettu pyörän kettinkien korjaamisessa, lattiaan liimaantuneen tarran irrottamisessa, on saatu kantoapua, kauppias kehuu asiakkaita.

Sari Karinkanta sanoo, että näissä kaupoissa on hyvä olla yrittäjänä ja yhdessä työntekijöiden kanssa pitää toiminnassa oman kylän kauppoja.

Diplomin allekirjoittivat tiistaina ketjujohtaja Jesper Åberg ja ketjupäällikkö Teija Ali-Löytty.

Ali-Löytty kertoo, että valituksi tuli nyt uudistushaluinen kauppias, joka kehittää kauppojen toimintaa aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti.

– Kauppojen asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla. Kauppias on aktiivinen paikallisessa yhteisössä ja kaupat ovat todellisia Oman kylän kauppoja, ketjupäällikkö perusteli.

Ketjupäällikön alue ulottuu Itä-Helsingistä Päijät-Hämeeseen. Mukana ovat Itä-Helsinki, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Lahti ja Heinola sekä Orimattila, Hollola, Padasjoki ja Lammi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut