Keravan terveyskeskus on "Viiden tähden" koulutuspaikka

Nuorten Lääkärien Yhdistyksen (NLY) ja Lääkäriliiton Koulutuspaikkakyselyssä Keravan terveyskeskus saavutti kolmannen kerran peräkkäin viiden tähden koulutuspaikka-tunnustuksen

– Keravan terveyskeskus on tosiaankin jälleen viiden tähden koulutuspaikka ja paikkaa voisi tituleerata jo kestomenestyjäksi, sanoo NLY:n koulutusvaliokunnan puheenjohtaja Katariina Kökkö.

Keravan terveyskeskus menestyi muun muassa tarjoamalla joustavaa työtä jolloin on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan, erinomaisesta seniorituesta ja matalasta konsultaatiokynnyksestä sekä erityisesti koulutusvastuulääkärin aktiivisesta otteesta toiminnan kehittämiseen.

Kysely toteutettiin jo viidettä kertaa ja se on varsin tunnettu lääkärien keskuudessa ja toimii muun muassa rekryvalttina monissa paikoissa.

Keravan terveyskeskuksen vs johtava ylilääkäri Tuure Ärlingin mukaan terveyskeskuksessa on pyritty ennen kaikkea parantamaan perehdytystä sekä jäsentämään koulutuksen struktuuria paremmin.

– Kandiystävällisen terveyskeskuksen tunnustus on tullut kandeilta ja heitä oli töissä viime vuonna 2021 yhteensä 4, osastoilla ja vastaanotoilla, Ärling kertoo.

Keusotelle tähtiä jaettiin 3, joka on parempi tulos edellisvuodesta. Mäntsälän terveyskeskus sen sijaan menetti yhden tähden.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut