Päivitetty: Huhtariihentien putkirikko Tuusulassa saatiin korjattua – vedentulo oli poikki useilta kiinteistöiltä muutaman tunnin ajan

Etelä-Tuusulassa Huhtariihentiellä tiistaina sattunut putkirikko on saatu korjattua.

Putkirikko tapahtui tiistaina aamupäivällä. Kaivinkonekalustoa jouduttiin siirtämään paikalle Kellokoskelta, ja korjaaviin töihin päästiin vasta iltapäivän puolella. Tuusulan veden verkostopäällikkö Lassi Jutila arvioi ennen korjaustöiden aloittamista, että vettä valui tuolloin maahan noin 20 kuutiota tunnissa.

– Kenenkään kiinteistöihin ei vettä näyttäisi tulvivan, Jutila kertoi tiistaina ennen puolta päivää.

Vettä valui Huhtariihentielle ja ojiin.

Tuusulan veden päivystävä työnjohtaja Petteri Laaksonen kertoi tiistai-iltana, että putkirikon syynä oli rikki mennyt vesijohdon osa.

– Vanha satula vaihdettiin uuteen. Työt paikan päällä päästiin aloittamaan noin kello 16 ja ne saatiin valmiiksi noin kello 20. Vedenpaineet ovat palautuneet normaaliksi, Laaksonen selvitti Keski-Uusimaalle.

Vedentulo Huhtariihentien varrella oleviin kiinteistöihin jouduttiin katkaisemaan muutamaksi tunniksi korjaustöiden ajaksi.

Liikenne kapealla Huhtariihentiellä sujui normaalisti koko operaation ajan. Petteri Laaksosen mukaan töitä tehtiin tien sivussa ja toiselle puolelle tuotiin soraa, jotta autot pääsivät korjauspaikan ohitse.

– Paikka ei ole vielä aivan ennallaan. Vesijohto laitetaan nyt piiloon ja aitaamme alueen, mutta viimeistelytöitä jatketaan vielä huomenna keskiviikkona, hän valotti tiistai-iltana.

Juttua muutettu 1.2.2022 kello 20.14: lisätty tiedot putkirikon korjaustöiden valmistumisesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut