​Talvilomaviikolla riittää tekemistä Keravalla

Koululaisten talvilomaviikkoa vietetään 21. helmikuuta lähtien.

Mikäli lomasuunnitelmia tehdään niin menemistä, tekemistä ja kuultavaa on tarjolla Keravalla vaikkapa maanantaina 21.2. kello 13 Kimppa! -lastenkulttuuria Megasakin levynjulkaisukonsertissa Keravan kaupunginkirjaston Pentinkulma-salissa.

Konsertista voi nauttia paikan päällä tai seurata suorana striiminä Keravan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalta. Tallenne jää katsottavaksi koko talviloma viikon ajaksi. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Maanantai-iltana 21.2. kello 18 omia runoja ja tekstejä voi esittää Runomikki-tapahtumassa.

Esiintyjien ilmoittautuminen ennakkoon kirjaston sähköpostiin maanantaihin 21.2. kello 12 mennessä kirjasto@kerava.fi.

Tilaisuuden alustaa ja juontaa runoilija, muusikko ja sanataideohjaaja Juho Kuusi.

Kaikille sallittu Luca-animaatioelokuva esitetään keskiviikkona 23.2. kello 17.30 kirjastossa. Italian Rivieralle sijoittuva kesäinen tarina jäätelön, pastan ja skootteriajeluiden parissa.

Luca seikkailee yhdessä Alberto-ystävänsä kanssa, mutta pojilla on salaisuus: he ovat merihirviöitä toisesta, merenalaisesta maailmasta.

Shakkikerho kokoontuu keskiviikkona 23.2. kello 17 kirjaston Kerava-parvella. Mukaan ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin vanhat konkarit.

Lautapelikerho perjantaina 25.2. kello 16 kokoaa yhteen Satusiipeen kaiken ikäiset, ja pikkulapsille kannattaa varata mukaan omia pelejä tai lainata peli kirjaston valikoimasta.

Talviliikuntavälineitä voi lainata kirjaston liikuntavälinelainaamosta. Lainattavissa on lasten suksia ja luistelutukia sekä aikuisten lumikenkiä. Liikuntavälineiden laina-aika on kaksi viikkoa. Niitä ei voi varata eikä uusia.

Keravan opisto järjestää 7–12-vuotiaille taikurikurssin perjantaina 25.2. kello 10.00–14.30 Sampolan palvelukeskuksessa, Kultasepänkatu 7.

Taikuri-Jari opettaa näppäriä taikatemppuja ja perehdyttää taikurin rooliin. Kurssimaksuun sisältyy taikuritarvikkeita. Kurssilla ollaan ilman vanhempia ja mukaan tehdään omat eväät. Hinta 22 euroa. Ilmoittautumiset Keravan opistoon perjantaihin 18.2. kello 12 mennessä.

Taidetta kaksin -näyttelyn yleisöopastus on keskiviikkona 23.2. kello 17.30 Taide- ja museokeskus Sinkassa. Lisäksi Sinkassa vietetään talviloman perhepäiviä tiistaista torstaihin 22.–24.2. kello 12–16. Päivien ohjelmassa on Mini-installaatiopaja kello 12–16, Lasten Taidetta kaksin -opastukset kello 12.30 ja kello 14.30 sekä tehtäväpaperi jaossa koko päivän.

Alle 18-vuotiaat vierailevat Sinkan ilmaiseksi, aikuiset mukaan museolipun hinnalla. Tulethan museoon vain terveenä. Sinkassa on kasvomaskisuositus yli 12-vuotiaille.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut