Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Minun ei tarvitse olla jotain, mitä en ole" – koulukiusattu Johanna Ahokas on saanut itsentuntoa alternativemallina

Henkilö: Johanna Ahokas on alternativemalli, joka saa inspiraationsa alakulttuureista, elokuvista ja myyttisistä taruolennoista. Entinen koulukiusattu on saanut harrastuksestaan pontta itsetunnolle.

– Tämä harrastus muistuttaa, ettei minun eikä kenenkään muunkaan tarvitse mahtua yleiseen mallin muottiin. Minun ei tarvitse olla jotain, mitä en ole vaan saan olla ylpeästi se kuka olen, hän sanoo.

Rikokset: Kaksi kuukautta kestävässä mielentilatutkimuksessa tutkitaan niin aivokuvat kuin kehon arvet ja tatuoinnitkin. Syyntakeettomuuden takana on lähes poikkeuksetta pitkäkestoinen mielisairaus.

Korona: Rottia kuhisevista New Yorkin viemäreistä löydettiin mahdollisesti uusi koronaviruksen muunnos, jonka alkuperästä on esitetty useita teorioita. Julkaisemme The New York Timesin jutun kokonaisuudessaan.

Hyönteiset: Se on realiteetti, että ihmisten pitää löytää uusia proteiininlähteitä, sanoo väitöstutkija Jaana Sorjo nen. Hyönteiset kuormittavat vähemmän ympäristöä, mutta tarjoavat kuitenkin terveellisen ja ravinteikkaan ruokavalion ihmisille.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!