Keravan jäähallin luistinrata pysyy suljettuna ainakin tiistain – syynä uuden kylmälaitteiston ongelmat

Keravan jäähallin jäärata pysyy suljettuna vielä tiistaina. Syynä ovat viime viikolla asennetun uuden kylmälaitteiston ongelmat. Jäähallin oheistilat ovat käytössä normaalisti.

Kaupungin ​liikuntapaikkapäällikkö Jaakko Haapala kertoo, että tällä hetkellä näyttäisi siltä, että jäärata saataisiin käyttökuntoon keskiviikkoillaksi.

– Emme voi kuitenkaan luvata sitä, ennen kuin laitteisto on testattu, Haapala sanoo.

Uusia ulkomailta tilattuja komponentteja päästään asentamaan Haapalan mukaan varhain keskiviikkoaamuna. Jos laitteisto toimii tämän jälkeen odotetusti, jäärata saataisiin käyttöön kello 16 mennessä.

Jääradan kunto selvinnee keskiviikkona puolenpäivän aikoihin.

Haapala kertoo, että ongelmana on, ettei jäärata saanut tarpeeksi kylmää uuden kylmälaitteiston asennuksen jälkeen. Hetken oli jopa vaarana, että jää menetetään kokonaan.

– On vaatinut runsaasti hellävaraista kunnostusta, että olemme saaneet jään pysymään, Haapala kertoo.

Alkuviikko on sujunut liikuntapalveluissa muutenkin kiireisissä tunnelmissa.

– Nyt riittää tekemistä liikuntapaikkojen putsauksen kanssa, kun lunta tulee. Lisäksi meillä on kalustoa korjaamolla. Tällä hetkellä yritämme saada vuokra-apua naapureilta, Haapala sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut