Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä Mikä teatterin Kolmen kimppa -komedian näytökset alkavat maaliskuussa

Mikä Mikä Teatteri kevätkauden ensi-illassa on sunnuntaina 6.3. ”Kolmen kimppa” parisuhdekomedia.

Ranskalaisen Clément Martinin käsikirjoituksessa vilisee väärinkäsityksiä, nopeita käänteitä ja hermoromahduksia. Reita Lounatvuoren suomentamana näytelmässä on kielellisiä oivalluksia ja kepeyttä.

Näytelmän Pauli, Tony Jaatinen, on hyvin kyllästynyt tyttöystäväänsä Sofiaan, Iida Ketvel.

Pauli haluaisi erota mutta sitä ei ole niin helppo sanoa suoraan, joten Pauli päättää yrittää saada Sofia jättämään hänet.

Apuun tulee Martti, Matias Kääriä, jonka Pauli pyytää muuttamaan heidän kotiinsa, varmana siitä, että Sofia kyllästyy kimppakämppäelämään ja lähtee. Käykö kuitenkin niin että Sofia on se, joka yllättää miehet?

Kolmen kimppa ensi-ilta su 6.3. klo 16 Teatteri Mesta, Kievarintie 17. Seuraavat esitykset to 10.3., la 12.3., to 17.3., la 19.3., ke 23.3., pe 25.3, ja 27.3. arkisin klo 19 ja viikonloppuisin klo 16.

Liput 20 e, 17 e/ eläkeläiset / opiskelijat / työttömät Eläintarvike Hau & Mau, Hyrylänkatu 8, Hyrylä tai www.mmteatteri.com Tiedustelut ja ryhmämyynti p. 0400 434 226.