Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Woltin lähetti tuo ruokaa kotiin kaupasta – kauppias Samuli Ruusu uskoo, että uudelle palvelulle on kysyntää Keravalla

Nopeasti suosiotaan kasvattaneet ruoan verkkokaupan pikatoimitukset ovat nyt saatavilla myös Keravalla, kun K-ryhmä ja Wolt aloittivat yhteistyön torstaina.

Ensimmäisenä kauppana palvelun tarjoaa K-Market Keravan asema, josta asiakas voi tilata ostokset Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta, ja Woltin lähettikumppanit kuljettavat ruokaostokset pikana kotiovelle.

– Pikatoimitukset ovat jo käytössä useilla paikkakunnilla, ja asiakkaat ovat ottaneet ne erittäin hyvin vastaan. Nyt laajennamme tämän toimitustavan myös keravalaisten saataville, Keskon ruoan verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala kertoo.

Palveluun tulee yli 1 700 tuotteen valikoima, joka sisältää kaikki arkiset perustuotteet.

– Olemme huomanneet, että nopeat kuljetukset ruokakaupoista ovat asiakkaidemme arjen helpottamisessa keskeisessä roolissa, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

– Ruokakauppoja on toivottu Woltiin paljon, ja olemme valtavan iloisia voidessamme aloittaa nopeat kotiinkuljetukset K-Marketista myös Keravalla.

Suosittua Kerava-kahvia tulee olemaan tarjolla.

– Näiden lisäksi aiomme täydentää valikoimaa asiakastoiveita kuunnellen kaupan omilla tuotteilla. Esimerkiksi paistopisteen tuotteet ja suosittu Kerava-kahvi tulevat olemaan tarjolla, K-Market Keravan aseman kauppias Samuli Ruusu kertoo.

Ruusu toivoo, että palvelu myös tuo heille uusia asiakkaita. Pikatoimitukset toimivat hyvin esimerkiksi, kun on tarve saada nopeasti tarjottavaa vieraille tai halutaan viettää ex tempore -herkkuhetki.

Pikatoimituksella tilattavien ostosten sisältö on ollut K-ryhmässä yllätys, sillä oletuksena oli, että tilauksissa korostuisivat snack-tyyppiset tuotteet tai valmiit ateriat.

Virvoitusjuomat, valmisruoka ja makeiset ovatkin olleet suosittuja, mutta esimerkiksi pääkaupunkiseudulla korostuvat arkisen ruoanlaiton tuotteet, kuten jauheliha, kurkku ja tomaatit, joille on ollut kysyntää.