Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keravan Kivisillanpuiston ideakilpailun voittajat on valittu

Keravalle vuoden 2024 Asuntomessualueen viereen rakennettavan Kivisillanpuiston ideakilpailun voittajat on valittu.

Kaupunki haki uusia ideoita vaiheittain rakentuvan puistoalueen suunnitteluun ja toteutukseen kilpailun avulla.

Kilpailun voitti Sanna Ahon työ Avocado. Toiseksi sijoittui Johanna Rostedtin, Miia Tarkin, Päivi Majander-Nordenswanin ja Suvi-Anne Latvasalon tiimityö Kieppi. Kolmannen palkinnon nappasi Teemu Kiesin ja Elina Piispasen Kudelma. Kaikki palkitut kilpailutyöt olivat Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden käsialaa. Voittajat julkistettiin ja palkittiin 7.3. Keravan kartanossa pidetyssä palkitsemistilaisuudessa.

Maisema-arkkitehtuurin ja -suunnittelun opiskelijoille suunnattuun ideakilpailuun saapui yhteensä 16 ehdotusta, joista tuomaristo, Keravan kaupungin asukkaat ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteiden opiskelijoista koostuva varjoraati valitsivat omat suosikkinsa.

Asukkaat äänestivät suosikikseen Timo Barmanin, Tia Pohjolan, Tarja Saarisen ja Arja Lautiolan ehdotuksen Kirkos. Yleisöääniä annettiin lähes 500.

Kaupunki toivoi ideakilpailun tuovan luonnonmukaisia sekä kiertotaloutta että kestävää liikkumista ja kehitystä tukevia ehdotuksia puisto- ja lähivirkistysalueelle.

Työt ovat nähtävillä osoitteessa www.kerava.kuvat.fi/Etusivu/Kivisillanpuiston+ideakilpailun+ehdotukset/.