Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikon asunto | 70-luvulla rakennettuun rivitaloyhtiöön on tehty varsin mittavat remontit: maalämpö sisältyy vastikkeeseen

Kalliopohjantielle tuli helmikuun puolivälissä myyntiin 109 neliön kokoinen, yksitasoinen rivitaloasunto, jossa on neljä huonetta, keittiö ja sauna. Tämän perheasunnon suurimpia valtteja on sijainti, sillä se sijaitsee aivan Hyrylän keskustan kupeessa, mutta rauhallisella ja valmiiksi rakennetulla alueella.

– Kiinnostusta on ollut ja tarjouksiakin tehty, mutta ei vielä sellaista, johon myyjät olisivat tarttuneet, kertoo kiinteistönvälittäjä Tuija Ukonmäki.

Toiseksi valtiksi Ukonmäki nostaa mittavat remontit, joilla 1974 valmistunutta taloyhtiön kuntoa on parannettu ja saatettu se nykypäivän tasoon.

– Yhtiössä on käyttövesiputket ja katto uusittu sekä siirrytty maalämpöön. Viimeisimpänä on tehty täydellinen sisäpuolinen ulko- ja väliseinäkorjaus. Sen yhteydessä uusittiin kaikki sisäpuoliset lattia- ja kattomateriaalit ja seinät, kylpyhuoneet, saunat ja erilliset wc:t lattialämmityksineen. Ulkopuolelta tehtiin salaojien uusiminen tarvittavilta osin.

Ukonmäki kertoo, että asunnoista purettiin kaikki. Väliseinät aina kylpyhuonetta myöten on rakennettu uusiksi. Ulkoseinistä vaihdettiin eristeet eli kaikki tiilikuoresta sisäänpäin on uusittu.

Asunnossa on 70-luvun tunnelma siltä osalta, että ikkunat ovat isot, ja huoneilla on suhteellisen reilusti kokoa. Pinnat on remontin yhteydessä tuotu tähän päivään. Lattiat ovat vinyyliä ja seinät kokonaan valkoiset.

Maalämpö pienentää asumiskustannuksia ja hoitovastike on kolme euroa neliöltä.

– Se pitää sisällään lämmityksen lisäksi kaikki muutkin yhtiön maksut eli muun muassa vakuutukset, huoltoyhtiön kulut, kiinteistöveron ja jätehuollon. Vesi maksetaan oman mittarikulutuksen mukaan.

Omalla suurella sisäpihalla on kylmä varasto. Taloyhtiöllä on kuivaushuone ja yhteinen varasto pihanhoitovälineitä varten sekä yksi autokatospaikka jokaiselle asunnolle.

Lähimpään kauppaan on kilometrin verran, Tuusulan koulukeskukseen vajaa kolme kilometriä ja terveysasemalle noin puolitoista kilometriä.

Kaiken kaikkiaan taloyhtiön tontilla on kokoa 7 388 m². Yhtiössä on 12 asuntoa.

Asunnon hintapyyntö on 279 000 euroa.