Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kävimme täällä | Maailman murheet voi jättää ulos – Ravintola Kerhossa tavoitteena on timanttinen asiakaspalvelu

Hanna-Mari Huovinen ja Tiiu Coughlin ovat juuri päättäneet lounaan Ravintola Kerhossa Hyrylässä. Helsinkiläinen Coughlin on ravintolassa ensimmäistä kertaa, Huoviselle paikka on ennestään tuttu.

– En aivan odottanut tällaista. Hyvä ruoka ja tosi kiva, vanha talo, Coughlin toteaa.

Samoilla linjoilla on Huovinen.

– Täällä on aina hyvä ja monipuolinen lounas. Erityisen hyvä on salaattipöytä. Aterian kruunaa jälkiruoka, joka oli tänään valkosuklaamoussekakku.

Ravintolapäällikkö Pauliina Honkavaara kertoo, että lounastajia riittää mukavasti joka päivälle, mutta torstai on selvästi vilkkain päivä.

– Silloin on meillä lohipäivä. Tarjolla on lohen ohella salaisella reseptillä valmistettua Upseerikerhon hernekeittoa.

Isompiin juhliin on joskus vuokrattu koko rakennus.

Pauliina Honkavaara

Oli tarjolla sitten kalaa, kanaa tai lihaa, niin joka päivä yksi vaihtoehdosta on kasvisruoka.

– Erityisen ylpeä olen salaattipöydästämme. Se on vaihteleva ja monipuolinen, ja siinä käytetään mitä mielenkiintoisempia makuyhdistelmiä, Honkavaara sanoo.

Perjantaisin ja lauantaisin tilattavissa olevalta ala carte -listalta saa muun muassa pihvien, salaattien ja pastojen ohella artesaanipizzaa ja erilaisia hampurilaisia.

– Pizzat ja burgerit ovat kestosuosikkeja. Listan uutuus Kerhon Karitsatagliatelle on kiinnostanut asiakkaita kovasti.

Lauantai aamupäivisin ravintolaan katetaan brunssi. Puodista voi ostaa muun muassa PH7:n leivoksia ja leipiä.

Pauliina Honkavaara iloitsee siitä, että ihmiset ovat alkaneet taas järjestää juhlia. Se näkyy myös Kerhon toiminnassa, jonka yläkerrasta löytyy kolme, yhteensä noin 80 henkilöä vetävää vuokrattavaa kabinettia. Ne on nimetty rakennuksen upseerikerhohistoriaa kunnioittaen Alokkaaksi, Vääpeliksi ja Kenraalimajuriksi. Myös alakerta on vuokrattavissa.

– Isompiin juhliin on joskus vuokrattu koko rakennus.

Kesällä ravintola laajenee terassin ansiosta ulos ja samalla laajenevat myös aukioloajat. Nyt ravintola on auki maanantaista torstaihin kello 10.30–14.30 ja perjantaisin ja lauantaisin iltakymmeneen saakka.

– Kesällä olemme myös keskiviikkoisin ja torstaisin auki kymmeneen saakka illalla.

Honkavaara odottaakin ensi kesää erityisellä innolla. Yksi syy siihen on Rykmentinpuistorock, jonka kanssa Kerho tekee yhteistyötä.

– Ravintolamme palvelee festivaalikävijöitä, jonka lisäksi hoidamme festivaalin VIP-teltan muonituksen.

Honkavaara toteaa, että Kerhossa halutaan hyvän ruoan ohella panostaa asiakaspalveluun.

– Tähtäämme siihen, että ihmisten on näinä maailman aikoina hyvä olla ja tulla tänne ja unohtaa hetkeksi maailman murheet. Timanttinen asiakaspalvelu on meidän tavoitteemme.

Sarjassa esitellään keskiuusmaalaisia paikkoja ja käyntikohteita. Voit ehdottaa toimitukselle piipahtamisen arvoisia paikkoja sähköpostilla osoitteeseen: vu.toimitus@media.fi.