Krapin Pajan Ukraina-illan liput loppuivat nopeasti – näin näet tapahtuman ja näin voit lahjoittaa rahaa ukrainalaisten lasten ja perheiden hyväksi

Krapin Pajalla ensi viikolla järjestettävän ja Ukrainan hyväksi varoja keräävän illan liput paikan päälle varattiin nopeasti loppuun sen jälkeen, kun uutinen tapahtumasta tuli julki tiistai-iltana.

Kulttuuritoimijoiden yhteistyössä ideoima tapahtuma järjestetään Krapin Pajalla tiistaina 22. maaliskuuta kello 19 alkaen. Sen avulla kerätään varoja Ukrainassa asuvien lasten ja perheiden auttamiseksi.

Illan esiintyjinä on nimekäs joukko paikallisia muusikoita ja näyttelijöitä. Lavalla nähdään muun muassa laulaja Juha Tapio sekä näyttelijä Inka Kallén.

Tapahtuma striimataan myös netin kautta suorana lähetyksenä. Linkki lähetykseen julkaistaan myöhemmin Keski-Uusimaan verkkosivuilla.

Pääsylipuista tai striimauksesta ei peritä maksua. Tukitoimiin voi osallistua lahjoittamalla sopivaksi katsomansa rahasumman SPR:n kautta. Lahjoituslinkki löytyy osoitteesta https://lahjoita.punainenristi.fi/team/keskiuusmaalaiset-ukrainan-hyvaksi.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut