Järvenpään Aino-areenalla valmistaudutaan Antti Tuiskun konserttiin – melumittauksia, laskureita ja liikennejärjestelyjä

Aino-areenassa ja sen lähiympäristössä on tehty toimenpiteitä ja erityisjärjestelyjä kevään ainoaa konsertti-iltaa varten.

Asiasta kertoi Järvenpään kaupunki tiedotteessaan torstaina.

Tämän viikon perjantaina areenan lavalle nousee poptähti Antti Tuisku.

Kello 20 alkavan konsertin yhteydessä tehdään uusi desibelimittaus lähimmässä talossa. Konsertin on määrä päättyä puoleen yöhön mennessä.

Järvenpää kertoo tiedotteessaan, että konsertin liikennöinti on järjestetty läpikulkuliikenteeksi Maamiehenkadulta (Ainolanväylän suunnalta) sisään ja Puimalanpolulta (Sipoontien suuntaan) ulos.

Kaupunki on asentanut sisään- ja ulostuloreiteille liikennelaskurit. Niiden avulla hahmotetaan tarkasti konsertin aiheuttamat liikennemäärät.

Areenan pihalla isot kentät ovat konsertin aikana käytössä pysäköintiin ja kaikki mahdollinen jonotus rajoitetaan areenan piha-alueelle.

Järjestelyt liittyvät naapuruston kokemaan häiriöön uudella areenalla järjestettyjen konserttien yhteydessä.

Helmikuussa järjestetyn asukasillan jälkeen on saatu raportti loppusyksyn konsertin aikana naapuritalossa tehdystä melumittauksesta.

Mittauksissa matalista taajuuksista raja-arvo ylittyi 50 hertsin terssikaistalla lähimmässä talossa.

Kaupungin mukaan kaikissa muissa mittauspisteissä raja-arvot olivat lain sallimissa rajoissa.

Järvenpään tiedotteessa korostetaan, että raportti ja sen suosittelemat toimenpiteet käydään tarkasti läpi ja kaikki mahdolliset toimenpiteet tehdään, ettei 50 hertsin terssiylityksiä enää tulisi.

Kaupungin puolelta on jo aiemmin todettu, ettei laajennetun rakennuksen loppukatselmusta hyväksytä ennen kuin meluasioiden katsotaan olevan kunnossa.

Areenassa järjestetään loppuvuoden aikana konsertteja sekä messu-, urheilu- ja yritystapahtumia.

Areenan avajaisia vietettiin lokakuussa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut