Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maku-panimo laajentaa toimintaansa Tuusulasta Helsingin ytimeen – "Maine osaavana panimona vakuutti meidät"

Maku Brewing laajentaa toimintaansa Tuusulasta Helsingin ytimeen, kun se aloittaa oluenteon Panimoravintola Bruuverissa Kampin kauppakeskuksessa.

Panimo kertoo tiedotteessaan, että ensimmäiset oluet Social Brewing Lab by Maku Brewing -panimosta lasketaan asiakkaiden tuoppeihin huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

– Haimme Bruuverin Social Brewing Lab -konseptiin luotettavaa kumppania, joka pystyy tuomaan maukkaan ja laadukkaan lisän ravintolan jo ennestään laajaan tarjontaan, perustelee Panimoravintola Bruuverin toimitusjohtaja Markku Niveri.

– Maku Brewingin ennakkoluuloton tapa lähestyä tämän päivän oluiden valmistusta sekä maine osaavana panimona vakuuttivat meidät. Sopimus yhteistyön käynnistämisestä syntyi helposti.

Vuonna 2006 perustettu Panimoravintola Bruuveri kuuluu arvostetuimpien käsityöpanimoiden joukkoon.

Kampin kauppakeskuksen olutkeidas tunnetaan oluista, jotka ovat keränneet suuren määrän palkintoja kotimaisissa kilpailuissa.

Bruuverin Social Brewing Lab on toiminut monien käsityöoluiden kehtona. Ravintolan takaosassa sijaitseva pienpanimo tarjoaa kiinnostavan näköalan oluentekoon.

Asiakkaat voivat seurata lasin takaa panimon arkea ja oluiden valmistamista.

Vastuun oluiden valmistuksesta Bruuverissa ottaa Makun lukuisten reseptien kehittäjä ja oluiden tekijä Juhani Repo.

Repo lupaa, että Social Brewing Lab by Maku Brewing -nimellä kulkevasta panimosta tullaan näkemään laaja kattaus erilaisia oluttyylejä ja -makuja unohtamatta Makulle ominaisia India Pale Aleja.

- Pienet valmistusmäärät mahdollistavat aiempaa leikittelevämmät reseptit sekä entistä rohkeammat Makun oluet, Repo toteaa Maku-panimon tiedotteessa.

Maku-panimo on toiminut Tuusulassa vuodesta 2014.